sonuç nedir hocamBilmedim hocam araştırayım
Şimdilik bulamadım hocam belki kendim yaparımsonuç nedir hocam
Eu stabil android 10 da yaptım ama olmadı, backupta aldım. Nerde yanlış yaptım sizce
Aynen hocam direk install dedim olmadıŞimdilik bulamadım hocam belki kendim yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp den direk install dedinizmi hocam
Hocam nasıl yapılıyor bir anlatım linki verebilir misiniz acabaŞimdilik bulamadım hocam belki kendim yaparım
Hocam bunu pitchblack recovery ile nasil yapariz bilen varsa yardimci olur mu?
- Kurulumu çok basit twrp girin Backup kısmından boot u işaretleyip yedekleyin sonra install kısmına gelip zip dosyasını flashlayıp reboot yapın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp ile yapamadiysanizHocam bunu pitchblack recovery ile nasil yapariz bilen varsa yardimci olur mu?
Hocam daha once twrp ile yaptim ama suan tlfnda pitchblack var bunda bilmiyorum. Bahsettiginiz yoldan beceremem. Pitchblack recovery bilen vardir illakiTwrp ile yapamadiysaniz
İndirdiğiniz dosyayı aç ve içindeki bootanimation.zip dosyasını Root yetkisine sahip bir dosya yöneticisi ile alttaki yere yapıştır.
Root/system/media/bootanimation.zip
Pitch black recovery de de işlem aynı hocam backup kısmından boot yedegi alın sonra installdan zip dosyayı kurunHocam daha once twrp ile yaptim ama suan tlfnda pitchblack var bunda bilmiyorum. Bahsettiginiz yoldan beceremem. Pitchblack recovery bilen vardir illaki
Goremedim. Backup girdim ama boot yedek alma gormedimPitch black recovery de de işlem aynı hocam backup kısmından boot yedegi alın sonra installdan zip dosyayı kurun
Tamamdir hocam dili turkce olunca gozukmuyor ingilizce yaptim gozuktu eyvalllah hocamPitch black recovery de de işlem aynı hocam backup kısmından boot yedegi alın sonra installdan zip dosyayı kurun
Tamamdir hocam dili turkce olunca gozukmuyor ingilizce yaptim gozuktu eyvalllah hocamPitch black recovery de de işlem aynı hocam backup kısmından boot yedegi alın sonra installdan zip dosyayı kurun