Çözüldü Mi 8 Se 20.3.26 Güncelleme Problemleri

sarımeşinli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Selamın aleyküm arkadaşlar Cihazım mi 8 se son gelen 20.3.26 güncellemesi sonrası modem dosyasını yükleyemedim bundan dolayı tekrar bir önceki sürümlerden biri olan 20.3.5 olan sürümü yükledim sonra wipe işlemi yaptım . Cihazıma parmak izi yüz tanıma şifre koymak istediğimde ayarlar durdurmaya devap ediyor diyerek hata veriyor veayarları kapatıyor yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdiden TEŞEKKÜRLER .

sarımeşinli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Cihazım mi 8 se cihazımdaki problemi kylt ile saat gece 2.00 kadar uğraşarak çözdük bana whatsapp destek teamwiever destek olarak problemimi çözmeme yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum telefonu kullandıkça allah razı olsun diyeceğim kendisine :) Teşekkürler '' kylt ''

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Arkadaşlar Cihazım mi 8 se cihazımdaki problemi kylt ile saat gece 2.00 kadar uğraşarak çözdük bana whatsapp destek teamwiever destek olarak problemimi çözmeme yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum telefonu kullandıkça allah razı olsun diyeceğim kendisine :) Teşekkürler '' kylt ''
<3flower~~highfive~~

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Selamın aleyküm arkadaşlar Cihazım mi 8 se son gelen 20.3.26 güncellemesi sonrası modem dosyasını yükleyemedim bundan dolayı tekrar bir önceki sürümlerden biri olan 20.3.5 olan sürümü yükledim sonra wipe işlemi yaptım . Cihazıma parmak izi yüz tanıma şifre koymak istediğimde ayarlar durdurmaya devap ediyor diyerek hata veriyor veayarları kapatıyor yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdiden TEŞEKKÜRLER .
Çok eski bir sürüme geri dönüş yaptığın için normaldir hata alman. Keşke 20.3.19 gibi yakın zamanda yayınlanan bir güncellemeye geri dönüş yapsaydın. Ben o şekilde yaptım çok ufak hatalar mevcut. Çözülmesine sevindim

Üst Alt