Yardım Mi 8 sarj yiyor

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaslar merhaba cihazim cok sarj yiyor ne yapmaliyim ? Saridan cikardiktan sonra 2 dakka kullanimdan sonra 99'a dusmekte ve sonralari ise sarji hizli tuketmekte bataryanin uzun sure gitmesi icin gerekenler nedir

Konumum kapali otomatik parlaklik acik

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Temiz bir kurulum sorununuzu çozecektir hocam bende nerdeyse 4 aydir mi 8 kullaniyorum miui 9 varken 6 7 saat ekran sureleri aliyordum temiz bir kurulum ile miui 10 yükledim (Çin rom) 8 9 ve hatta 10 saat ekran surelerini gördüm tabi bu ekran surelerini mobil veri açikken oyun(pubg 1,2 saat), youtube, instagram, facebook, twitterda gibi sitelerde saatlerce takilmama rağmen aliyorum.
Bak kardeşim buda benim aldığım ekran sürem, ancak ben telefonda oyun oynamıyorum genellikle müzik dinliyorum, youtubede video izliyorum ve sosyal medyalarda geziniyorum.Ben mi8 telefonumu hepsiburadanın kendi satıcısından aldım ve bana bootloader kilidi açık ve global rus romu yüklü bir şekilde geldi sonrasında güncellemeler aldı ota üzerinden en son gene miui 10 güncellemesi yayınlandı ota üzerinden seninde bildiğin gibi, ancak miui 10 güncellemesini telefona indirip yüklemeden önce telefona format atıp ondan sonra temiz bir kurulum olsun diye miui 10 global kararlı sürümünü indirip kurdum telefona kardeşim, yani işin özeti bana göre senin mi 8 telefonundan almış olduğun ekran sürende benim almış olduğum ekran süremde bana göre yetersiz süreler kardeşim niye diye soracak olursan nerde o söylenen 2 güne kadar şarjın gideceği söylentileri benim tepkim buna kardeşim birde ben oyun oynamadan ve üstüne üstlük telefonumda watsapp hariç kurulu diğer yüm programların arka planda çalışmasını engellediğim halde bu ekran süresini alıyorum demekki oyun oynasam bu telefonda bu göstermiş olduğumuz sürelerin yarısını bile alamıycaz demek ki.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Ama anladığım kadarıyla bu ekran süreleri romdan roma değişiyo galiba sizin kurduğunuz çin romu daha performanslı oluyo demek ki ancak global rom varken türkçe dil desteği varken çin romuda tercih edilmez ki yahu.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Ama anladığım kadarıyla bu ekran süreleri romdan roma değişiyo galiba sizin kurduğunuz çin romu daha performanslı oluyo demek ki ancak global rom varken türkçe dil desteği varken çin romuda tercih edilmez ki yahu.

cin romunu baz alan custom romlar var.mesela xiaomi.eu ben onun romunu kullaniyorum ama hic 8 saati goremedim.
uygulamalarin %90 arka planda calismiyor
parlakligi kendim ayarliyorum
bluetooth,senk,gps isim olmadigi surece kapali

yaptigim sey seninkilerler benzer ama ben daha 5 saatin ustunu goremedim.global romda hic gozune carpan hatalar oldumu?

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
cin romunu baz alan custom romlar var.mesela xiaomi.eu ben onun romunu kullaniyorum ama hic 8 saati goremedim.
uygulamalarin %90 arka planda calismiyor
parlakligi kendim ayarliyorum
bluetooth,senk,gps isim olmadigi surece kapali

yaptigim sey seninkilerler benzer ama ben daha 5 saatin ustunu goremedim.global romda hic gozune carpan hatalar oldumu?

Valla gürkan kardeşim benim telefonda sadece mobil veri ve senkronizasyon devamlı 7/24 açık ekran parlaklığını kendim ayarlıyorum otomatik parlaklık kapalı bendede ve arka planda watsapp programı hariç oda işim için gerekli olduğundan dolayı gelen mesajları watsapp üzerinden hemen göreyim diye arka planda çalışmasını engellemedim, onun haricinde telefondaki tüm uygulamaların arka planda çalışmasını engelledim,telefonda oyun oynamıyorum sadece sosyal medyalarda facebook, instagram, twitter bunlarda geziniyorum, youtubeden video izlerim çok videoder programıyla youtube üzerinden müzik indiriyorum hep, ispor programıyla galatasarayın maçlarını izlerim internet üzerinden canlı olarak, çok şükür şimdiye kadar telefondan hiç bir hata almadım kardeşim.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Valla gürkan kardeşim benim telefonda sadece mobil veri ve senkronizasyon devamlı 7/24 açık ekran parlaklığını kendim ayarlıyorum otomatik parlaklık kapalı bendede ve arka planda watsapp programı hariç oda işim için gerekli olduğundan dolayı gelen mesajları watsapp üzerinden hemen göreyim diye arka planda çalışmasını engellemedim, onun haricinde telefondaki tüm uygulamaların arka planda çalışmasını engelledim,telefonda oyun oynamıyorum sadece sosyal medyalarda facebook, instagram, twitter bunlarda geziniyorum, youtubeden video izlerim çok videoder programıyla youtube üzerinden müzik indiriyorum hep, ispor programıyla galatasarayın maçlarını izlerim internet üzerinden canlı olarak, çok şükür şimdiye kadar telefondan hiç bir hata almadım kardeşim.

Masallah diyelim nazar degmesin.Ben de global stock romu deneyecegim

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Masallah diyelim nazar degmesin.Ben de global stock romu deneyecegim

Allah razı olsun gürkan kardeşim ama bana göre bu süreler yetersiz kardeşim, bu süreler oyun oynamadığım süreler oyun oynasam demekki o süreleri göremiycez kardeşim, mesela huawei telefonların kirin 970 işlemcisi için söylüyorum,ben şahsen kullanmadım ama kullananların hepsi telefonun şarzını bitiremediğinden 2 günü çok rahat çıkardığını söylüyorlar ve günde en az 3-4 saat pupg oyununu oynuyorlarmış gerisini sen düşün kardeşim...

Oyla:

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bende yeni aldım bu cihazı gerçekten şarj süresi büyük bir hüsran ilk şarjdan teli sabah 11 de aldım gece 11 de %15 e düştü oyun oynanmadım mobil veri kullanmadım sıkıntı bence bugünde saat 10 da aldın 3 saatlik kullanımda %80 e düştü hiç normal bir durum değil pilmi bozuk yazılım yüzünden mi acaba garantiye göndererek bir çözüm alabilirmiyiz

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Bende yeni aldım bu cihazı gerçekten şarj süresi büyük bir hüsran ilk şarjdan teli sabah 11 de aldım gece 11 de %15 e düştü oyun oynanmadım mobil veri kullanmadım sıkıntı bence bugünde saat 10 da aldın 3 saatlik kullanımda %80 e düştü hiç normal bir durum değil pilmi bozuk yazılım yüzünden mi acaba garantiye göndererek bir çözüm alabilirmiyiz
Valla garantisini arayarak bir sormak lazım kardeşim senin telefonun garantisi ne kardeşim kvk mı, delta mı yoksa ritzy mi?

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Senin gene iyiymiş deltaymış servis kardeşim, ben mi8 telefonumu hepsiburadanın kendi satıcısından aldım ritzy gatantili geldi iyimi, delta garantili beklerken hepsiburada dan hiç beklemezdim bunu ki en çok güvenilen internet alış veriş sitesidir kendisi

Oyla:
Üst Alt