Yardım Mi 8 sarj yiyor

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaslar merhaba cihazim cok sarj yiyor ne yapmaliyim ? Saridan cikardiktan sonra 2 dakka kullanimdan sonra 99'a dusmekte ve sonralari ise sarji hizli tuketmekte bataryanin uzun sure gitmesi icin gerekenler nedir

Konumum kapali otomatik parlaklik acik

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Arkadaslar merhaba cihazim cok sarj yiyor ne yapmaliyim ? Saridan cikardiktan sonra 2 dakka kullanimdan sonra 99'a dusmekte ve sonralari ise sarji hizli tuketmekte bataryanin uzun sure gitmesi icin gerekenler nedir

Merhaba, pil bölümünden cihazın pilini neyin tükettiğine bakarak herhangi bir uygulamanın kendini açık tutup işlemciyi meşgul edip etmediğini anlayabilirsiniz, şüphelendiğiniz herhangi bir uygulama varsa silerek pil ömründeki değişimi gözleyin. Soruna neden olan durumu bulamıyorsanız temiz bir kurulum yaparak en sağlıklı çözümü elde edebilirsiniz.

Oyla:

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0

Benim şarj 2 günü rahat çıkarıyor.her şey de açık oyun falan oynamadığım için galiba.ama sizin telefon gibi şarjdan alır almaz 1-2 dk içerisinde pil göstergesi direk 99 oluyor.o kadar telefon kullandım 100 dan 99 a bu kadar hızlı inen bir telefon görmedim.

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Arkadaşlar bu sorun bendede var üstelik telefonda oyun dahi oynamıyorum üstüne üstlük pil ve performans ayarlarından telefonda yüklü tüm programların arka planda çalışmasınıda engelledim telefonun hızlı pil tüketmesine sebep olmasın diye ona rağmen hızlı pil tüketiyo ben bunun yazılımla yada başka şeylerle alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum bu bence mi 8 lerde pillerinde bence kronik bir sorun var çünki bu konuyu çok araştırdım hemen hemen mi 8 kullanıcılarının %90 aynı konudan şikayetçi bence xaomi firması artık napar ne eder acilen bu şarzla alakalı yazılım çıkarıp yayınlar mı yada bazı firmalar gibi apple yada samsung gibi telefonları toplayıp yenisini mi verir bilemicem ama bu böyle olmaz kesinlikle size bir örnek vereyim ben samsung galaxy note 5 kullanıyodum onda 3000 mah batarya olduğu halde onda oyunda oynuyodum youtubeden devamlı videoda izliyodum müzikte dinliyodum ona rağmen note 5 le 1,5 hatta 2 güne şarzım gidebilihodu, ancak gel gelelim mi 8 de 3400 mah pil olmasına rağmen üstüne üstlük bu telde oyun oynamayıp tüm yüklü programların arka planda çalışmasını dahi engellediğim halde telefon durduğu yerde gözle görülür % delik pil tüketip duruyo kafayı yedirtcek en sonunda bana...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Aynı sorun bende de var .
Sadece gün boyu telefona yüklü dizi vs izlersem anca 7 saat belki görüyor yoksa günlük kullanımda ekran süresi 5 saati geçmiyor .

Ama Xiaomi nin 2-3 yıl önce çıkardığı telefonlar Max. Kullanımda bile 7-8 saatin altına düşmüyor .

Oyla:

erendmn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Valla ben 28 saat kullandım tek sarjda , maca gittim baya video cektim film falan izledim sosyal medyada da gezindim bitmedi bi turlu sarjı. Sizde sorun var

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Aynı sorun bende de var .
Sadece gün boyu telefona yüklü dizi vs izlersem anca 7 saat belki görüyor yoksa günlük kullanımda ekran süresi 5 saati geçmiyor .

Ama Xiaomi nin 2-3 yıl önce çıkardığı telefonlar Max. Kullanımda bile 7-8 saatin altına düşmüyor .

Aynen öyle benim daha önceki telefonum mi 6 dı, onda böyle bir sorun yoktu mi6 nın pilini bitiremiyodun, babamda da xaomi redmi 4A model telefon var onun pilide çok iyi gidiyo mesela,ama benim anlamadığım ben bu miui 10 güncellemesiyle birlikte telefonun stabilitesinin artacağını pil performansının da daha iyi olacağı söyleniyodu daha miui 10 güncellemesi yayınlanmadan önce, evet miui 10 güncellemesiyle mi 8 lerin stabilitesi hızı arttı mesela ben miui 10 güncellemesi almadan önce mi 8 telefonumla yaptığım antutu hız testinde 262 bin küsüratlı hız alıyodum şimdi miui 10 kararlı sürümü var bende onunla yaptığım antutu testinde 285 bin küsüratlı hız alıyorum şimdi, ayrımca miui 10 la telefonun arayüz görünümü ikon görünümleride daha güzel oldu bence ama malesef pilin hızlı şarz tüketme sorunu halen miui 9 sürümündeki gibi aynen devam ediyor, inşallah xaomi yeni bir sürüm yayınlarda kurtuluruz şu hızlı şarz tükenmesinden.

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Valla ben 28 saat kullandım tek sarjda , maca gittim baya video cektim film falan izledim sosyal medyada da gezindim bitmedi bi turlu sarjı. Sizde sorun var
Valla eren kardeşim sen o zaman o nadir mi8 şanslı kullanıcılarından birisin, malesef o şans bizi yada bir çok mi8 kullanıcısını bulmadı demek ki çünki birçok platformda mi 8 kullanıcıları bu dertten muzdarip.

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorun bendede var üstelik telefonda oyun dahi oynamıyorum üstüne üstlük pil ve performans ayarlarından telefonda yüklü tüm programların arka planda çalışmasınıda engelledim telefonun hızlı pil tüketmesine sebep olmasın diye ona rağmen hızlı pil tüketiyo ben bunun yazılımla yada başka şeylerle alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum bu bence mi 8 lerde pillerinde bence kronik bir sorun var çünki bu konuyu çok araştırdım hemen hemen mi 8 kullanıcılarının %90 aynı konudan şikayetçi bence xaomi firması artık napar ne eder acilen bu şarzla alakalı yazılım çıkarıp yayınlar mı yada bazı firmalar gibi apple yada samsung gibi telefonları toplayıp yenisini mi verir bilemicem ama bu böyle olmaz kesinlikle size bir örnek vereyim ben samsung galaxy note 5 kullanıyodum onda 3000 mah batarya olduğu halde onda oyunda oynuyodum youtubeden devamlı videoda izliyodum müzikte dinliyodum ona rağmen note 5 le 1,5 hatta 2 güne şarzım gidebilihodu, ancak gel gelelim mi 8 de 3400 mah pil olmasına rağmen üstüne üstlük bu telde oyun oynamayıp tüm yüklü programların arka planda çalışmasını dahi engellediğim halde telefon durduğu yerde gözle görülür % delik pil tüketip duruyo kafayı yedirtcek en sonunda bana...

hocam sizinde anlattığınız gibi bende yapmıştım hiç bir sonuç alamadım telefon aşırı derecede şarj yemekte can sıkıcı sırf bu nedenle satmayı düşünüyorum örnek vermek gerekirse arkadaşımda p10 lite huawei var onunla karşılaştırdığımda onun şarjı 1 bucuk gün gidiyor ve telefonu elinden düşmüyor ama ben kullandığımda 2-dakkada bir %1 şarj harcamakta ne yaptıysam olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, pil bölümünden cihazın pilini neyin tükettiğine bakarak herhangi bir uygulamanın kendini açık tutup işlemciyi meşgul edip etmediğini anlayabilirsiniz, şüphelendiğiniz herhangi bir uygulama varsa silerek pil ömründeki değişimi gözleyin. Soruna neden olan durumu bulamıyorsanız temiz bir kurulum yaparak en sağlıklı çözümü elde edebilirsiniz.
hocam çok teşekkür ederim fakat denemedğim birşey kalmadı sorun hala devam etmekde...

Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Temiz bir kurulum sorununuzu çozecektir hocam bende nerdeyse 4 aydir mi 8 kullaniyorum miui 9 varken 6 7 saat ekran sureleri aliyordum temiz bir kurulum ile miui 10 yükledim (Çin rom) 8 9 ve hatta 10 saat ekran surelerini gördüm tabi bu ekran surelerini mobil veri açikken oyun(pubg 1,2 saat), youtube, instagram, facebook, twitterda gibi sitelerde saatlerce takilmama rağmen aliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-05-17-51-24-924_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-10-05-17-51-24-924_com.miui.securitycenter.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 73
Oyla:
Üst Alt