Soru Mİ 8 Recovery mode alma

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
twrp kurdum fakat install bastığımda dosyalar 2142f1g12321g213 böyle gözüküyor ama telefonu açıp baktığımda düzgün gözüküyor bi türlü global rom yükleyemedim.
OEARUFA yüklü şuan

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Benim de başıma gelmişti. Telefonu açınca tüm içeriği görebildiğim için yedek almış, ardından TWRP girip format data yapıp çözmüştüm işi. Format Data ayrıca senden YES yazıp onaylamanı ister ve telefonunaki her şeyi siler aklında olsun.
Diğer taraftan global romu neden Miflash ile tertemiz kurmuyorsun?

Oyla:

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de başıma gelmişti. Telefonu açınca tüm içeriği görebildiğim için yedek almış, ardından TWRP girip format data yapıp çözmüştüm işi. Format Data ayrıca senden YES yazıp onaylamanı ister ve telefonunaki her şeyi siler aklında olsun.
Diğer taraftan global romu neden Miflash ile tertemiz kurmuyorsun?
Kardeşim telefonumu yeni aldım ve bilgim yok bu konular hakkında mi flash ile kurulumu anlatan konu varmı ve ve indirme bağlantıları?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan mı yapmam gerek kurulumu ?

Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Anlatacaklarımı bir defaya mahsus adım adım yaparsan bundan sonraki Rom kurma işlemleri sadece birkaç dakikanı alır.
1-
2- MiFlash 2016.04.01 sürümünü indir.
3- Burada anlatım mevcut. Sen MiFlashı bir önceki seçenekte indirdiğin için onu kullanacaksın bu konudaki eski versiyon. Sakın 2018 versiyonlarını kullanma 2nci maddedeki versiyonu kullan bu önemli. Çünkü bilmeden 2018 versiyon bi tool ile Lock seçeneğini açık bırakırsan telefonun brick olur. Konuyu bu kadar uzatıp zormuş gibi görünmesini istemezdim ama bunları söylemem senin için faydalı olacaktır.

Sonuç 1 ve 2 nci maddeleri uyguladıktan sonra 3ncü maddedeki talimatları yerine getirirsen tertemiz bir global romun olur.

Oyla:

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlatacaklarımı bir defaya mahsus adım adım yaparsan bundan sonraki Rom kurma işlemleri sadece birkaç dakikanı alır.
1-
2- MiFlash 2016.04.01 sürümünü indir.
3- Burada anlatım mevcut. Sen MiFlashı bir önceki seçenekte indirdiğin için onu kullanacaksın bu konudaki eski versiyon. Sakın 2018 versiyonlarını kullanma 2nci maddedeki versiyonu kullan bu önemli. Çünkü bilmeden 2018 versiyon bi tool ile Lock seçeneğini açık bırakırsan telefonun brick olur. Konuyu bu kadar uzatıp zormuş gibi görünmesini istemezdim ama bunları söylemem senin için faydalı olacaktır.

Sonuç 1 ve 2 nci maddeleri uyguladıktan sonra 3ncü maddedeki talimatları yerine getirirsen tertemiz bir global romun olur.
tamamdır kardeşim uyguluyorum şuan çok teşekkür ederim açıklaman için.

Oyla:
Üst Alt