Yardım Mi 8 pro twrp kurma

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
mi8pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar telefona imei atıldı. Sıfırlamayı twrp den yap denildi fakat ses açma ve telefon kapatma tuşuna basıyorum main menü ye giriyor.Galiba twrp kurulumu yok nasıl kurabilirim.Telefonu nasıl sıfırlayabilirim

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
ilk önce yedekleri alin cunki işin sonunda telefon sifirlanicak hocam, ayarlar / cihazim / tüm özellikler / miui sürümü buraya 7 defa tiklayin hocam her basma da geri sayim yapicak, siz artik geliştiricisiniz diye yazi cikacak daha sora geri geri yapip ayarlar / ek ayarlar / geliştirici seçenekler / usb hata ayiklama aktif edin daha sora telefonu kapatip ses kisma ve güç tusuna basarak fasboot moduna alip pcye bağlayin gerekli driverleri kurup forumumuzda telefonunuza uygun bulunan tek tuşla twrp kurma kismindan gerekli işlemleri pc uzerinden yapin... twrpniz hayirli olsun :) not: cihaziniza uygun magiskte kurmaniz lazim twrpnin kalici olmasi için... son olarak telefonu formarlayip güvenle kullanabilirsiniz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefona twrp kurulmuştu silindi galiba.Geliştirici seçenekleri açık zaten şuan tek tuşla twrp kurma kısmından yapabilirmiyim yoksa driver filan gereklimi

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
hocam driverleri telefonunuz fastboot modda pcde gorunmesi için pcnizde gerekli, tek tuşla twrp kurumu yapabilirsiniz yalniz twrpnin devaminda telefonunuza magisk kurmaniz lazim kalici olmasi için... yoksa twrp kurdunuz diyelim telefonu kapatip actiğinizda twrp uçar... ayrica dipnot bunlarin en basinda telefonunuzdaki gerekli resim bilgi ne varsa pcnizde yedekleyin çünki magisk kurduktan sora format data yapmaniz lazim yoksa mi ekraninda kalir

Oyla:

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
hocam driverleri telefonunuz fastboot modda pcde gorunmesi için pcnizde gerekli, tek tuşla twrp kurumu yapabilirsiniz yalniz twrpnin devaminda telefonunuza magisk kurmaniz lazim kalici olmasi için... yoksa twrp kurdunuz diyelim telefonu kapatip actiğinizda twrp uçar... ayrica dipnot bunlarin en basinda telefonunuzdaki gerekli resim bilgi ne varsa pcnizde yedekleyin çünki magisk kurduktan sora format data yapmaniz lazim yoksa mi ekraninda kalir
hocam telefonu seçtim mi8 pro sürüm olarak android 11 veya 10 çıkmıyor orda hangisini seçebilirim

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
ayarlar / cihazim / tüm özellikler / android sürüm kismina bakin hocam orda gorunur

Oyla:

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
hocam tek tuşla programından yapacaktım hata verdi fastbootta cihaz eski haline nasıl getirebilirim

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
hocam android sürüm olarak 11 daha çikmadi şu an için en üst versiyon android sürüm 10 bulunmakta diye biliyorum eğer sizde miui sürümden bahsetmiş ise ayarlar / cihazim / en ustte miui sürüm gorunur hocam orda 11 olabilir ama android sürüm demissi onceki yorumumdan yola cikalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun guc tusuna telefon kapanana kadar basin hocam sora acmak icin tekrar basalim

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23