Yardım Mi 8 Pro Global ROM

Xiongnu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
Mi6
Konular
5
Arkadaşlar Merhaba
Çin'den Mi 8 Explorer Sipariş etmiştim storelerde satışı olmadığı için Mi 8 Pro versiyonunu aldırdım dün telefon elime ulaştı. Mi 8 Pro ile EE birbirinin aynısı olduğu sadece isminin değişik olduğu Store çalışanları tarafından söylendi. Telefon çıkalı 30-35 gün olduğu için global rom henüz yayınlanmadı. Benim sizlere sorum Explorer Edition Romu Pro versiyona yüklenebilir mi?

ogulcanozdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Mi 8 Pro
Meslek
Web Designer
Konular
13
İmage dosyaları daha paylasilmamis bendeki sürüm MIUI 10 olduğu için yükleyemedim gelen global sürüm MIUI 9.5 sürüm düşmek gerekiyor varsa bir el atacak haber etsin bu zahmet
Ben de aynı konudan müzdaribim. Mi 8 Pro'da nasıl sürüm düşürülür? Ben de MIUI 10 olduğu için global kuramıyorum :S

Oyla:

patuticci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
SELCUK
Cihazım
Mi Note 2
Konular
4
Bu global rom EE için çalışmıyor değil mi şuanda çin sitesinde EE ismi bile yok globalde :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı konudan müzdaribim. Mi 8 Pro'da nasıl sürüm düşürülür? Ben de MIUI 10 olduğu için global kuramıyorum :S

Telefonunuza zip yüklemek için TWRP kurmanız gerekli sonrasında zip dosyasını flashlayabilirsiniz
anti roll back yok ise tabii varsa sürüm düşürmek imkansız
Birkaç yazı okudum ADB SideLoad ile düşürebilenler varmış sanırım ama brick etme riski var

Oyla:

ogulcanozdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Mi 8 Pro
Meslek
Web Designer
Konular
13
Bu global rom EE için çalışmıyor değil mi şuanda çin sitesinde EE ismi bile yok globalde :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunuza zip yüklemek için TWRP kurmanız gerekli sonrasında zip dosyasını flashlayabilirsiniz
anti roll back yok ise tabii varsa sürüm düşürmek imkansız
Birkaç yazı okudum ADB SideLoad ile düşürebilenler varmış sanırım ama brick etme riski var

Yani sanırım Global sürümünü MIUI10 olarak çıkmasını beklemeliyim doğru mu anladım?

Oyla:

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Ben bl kilidi açılınca direk flashtool ile yükledim hiçbir şey olmadı

Oyla:

ogulcanozdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Mi 8 Pro
Meslek
Web Designer
Konular
13
Ben bl kilidi açılınca direk flashtool ile yükledim hiçbir şey olmadı
eğer anti rollback yoksa ADB sideload ile düşürebilirsin

Şöyle anlatayım derdimi ben size şimdi telefon çin sürmü mi 8 pro, ilk aldığımda içinde miui 9 yüklüydü ne hikmetse kendini otomatik olarak miui 10'a güncellemiş, şimdi bl kilidinin açılmasına 13 gün falan kaldı. 13 gün sonra ben buna miui 9 global sürümü yükleyemem değil mi? global olarak miui 10 sürümünün çıkmasını beklemeliyim yani?

Oyla:

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Şöyle anlatayım derdimi ben size şimdi telefon çin sürmü mi 8 pro, ilk aldığımda içinde miui 9 yüklüydü ne hikmetse kendini otomatik olarak miui 10'a güncellemiş, şimdi bl kilidinin açılmasına 13 gün falan kaldı. 13 gün sonra ben buna miui 9 global sürümü yükleyemem değil mi? global olarak miui 10 sürümünün çıkmasını beklemeliyim yani?
Yuklersin antirollback kontrolü yap yükle hiçbir sıkıntı çıkmıyor bende miui10 dan miui9 a düştüm global Türkçe için antirollback kontrolü ve flash esnasında lock yazan ticke dikkat et yeter

Oyla:

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Hocalarım teyit amaçlı soruyorum. Bende de Mi8 pro var. MIUI 10.0.2.0 (andorid 8.1.0) Çin romu yüklü. BL kilitim pazar günü açılacak. Global rom MIUI 9.6.5.0 la var.

BL kilitim açılınca antirollback a takılmadan MIUI 9.6.5.0 global e miflashla flashlayip düşebiliyorum doğru mu?

Oyla:

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
anti rollback kontrolünü yap tek sıkıntı bu eger rollback yoksa bl acıldıkdan sonra istediğin romu yükle

Oyla:

Murat64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baslangic
Cihazım
Mi8 pro
Konular
1
Hocalarım teyit amaçlı soruyorum. Bende de Mi8 pro var. MIUI 10.0.2.0 (andorid 8.1.0) Çin romu yüklü. BL kilitim pazar günü açılacak. Global rom MIUI 9.6.5.0 la var.

BL kilitim açılınca antirollback a takılmadan MIUI 9.6.5.0 global e miflashla flashlayip düşebiliyorum doğru mu?
Merhaba , bende de mi8 pro var ve yarin BL kilidi aciliyor , rom yuklemede sorun cikti mi paylasirmisiniz?

Oyla:
Üst Alt