Yardım Mi 8 performans düşüklüğü

cesilrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Aralık 2018 de aldığım mi 8 telefonda son bir kaç aydır performans düşüklüğü yaşıyorum. Önce depolama alanı dolu diyerek telefonu sıfırladım ama herhangi bir faydası olmadı. Telefonum 64gb depolama 6gb ramli versiyon. Bl kilidinden emin değilim ama muhtemelen açık olarabilir. Delta garantili olarak almıştım. Yaşadığım problem 1080p 60fps video çekerken fps dropları ile dikkatimi çekmeye başladı. Ara ara birden video kasıyor. Menülerde eskisi gibi akıcı değil. Menülerde, basit şeylerde aniden kasma yaşıyor. Az önce geekbench testi yaptım ve burada 392 tek çekirdek 1767 çoklu çekirdek skoru alıyor. Tek çekirdeğin ortalaması 448 skor gözüküyor. Bu düşüklükler cihazın eskimesinden mi kaynaklanıyor ya da bu kasma sorunlarını sadece ben mi yaşıyorum. Tavsiyesi olan var mı bu konuda, bu kadarlık bir sürede amiral gemisi bir telefonun kasmasını pek beklemiyordum. Eski miui lara dönmek performans artışı sağlar mı ve video fps düşüklüklerini düzeltir mi? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Planlı eskitme 2 senesini dolduran her cihaz eskitilir.

Oyla:
Üst Alt