Soru mi 8 pasaport kaydı

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
yeni aldığım mi 8 in 10 gün sonra bootloader kilidi açılıyor. global rom yükledikten sonra yada çin romunda iken pasaport kaydı yapsam bir fark eder mi?

ikinci sorum pasaport için sadece tanıdığım çinli biri var bunun pasaportuna kayıt yaptırabilir miyiz? yabancıya pasaport kaydı yani.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.331
1. Sorunda her hangi bir sorun olmaz istediğiniz zaman yaptırın IMEI numarası değişmez.

2. Soru , eğer vatandaş türk vatandaşı değil ise yaptıramazsınız sanırım. Yabancı vatandaşlar için geçici kayıt gibi birşey olması lazım 6 ayda bir gidip yenilenmesi gereken. Yanlışta hatırlıyor olabilirim

Oyla:

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet arkadaş yabancı türkiye ile bağlantısı yok. eğer sizin dediğiniz gibi ise bunca türkiyeye gelen öğrenci o ,bu nasıl yapıyor?

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
İlginç bir soru !

Türkiye içinde kullanılan telefonun yabancı üzerine kayıt ettirilmesi mümkün olabiliyorsa, iyi bir imkan.

Yurtiçi mobil telefon operatörleri yabancılara hat satabiliyor. Ama telefon hattı satılması ile telefon IMEI kaydı konusu ayrı ayrı konulardır.

Mantıken, yabancı da olsa, IMEI kaydı için vergi dairesine ücreti ödendikten sonra, yabancı birinin de, kayıtlı telefon kullanması gerekir kanaatindeyim. Ancak yasal mevzuatta izin var mı araştırmak lazım.

Oyla:
Üst Alt