Yardım Mi 8 - Parmak izi okuma sorunu?

BURAKY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.1.1.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Zarzor bir şekilde parmak okuyucuya tanıttım fakat bu kez de okurken bazen okuyor bazen okumuyor parmak izi işlenemedi diyor yardımcı olacak birisi var mı veya sizlerde parmak okuması durumu nasıl

Son düzenleme:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar dün Migros tan aldığım ürünü ne kadar uğraştıysam da parmak izi ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam başkası denesin bir de

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

BURAKY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şekilde parmak okuyucuya tanıttım fakat bu kez de okurken bazen okuyor bazen okumuyor parmak izi işlenemedi diyor yardımcı olacak birisi var mı veya sizlerde parmak okuması durumu nasıl

Son düzenleme:
Oyla:

murty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
mi 8
Konular
0
Merhaba ben dün Migrostan kendim ve arkadaslarim icin 3 tane Mi 8 aldim. Akşam kurulum yapmaya çalıştığımda 1 tanesi parmak izi okumuyordu. Çok denedim ama BURAKY nin dediği gibi zar zor parmak izini tanıttım ama bazen 3 denemede bazen 8 denemede açıyor. Bunun için bile normalden çok baskı uygulamak gerekiyor.Diğer ikisinde parmak iziyle alakali bir sıkıntı yok. Ben Ritzy ye götürdüm bugün ne olacak bekliyorum. Migrostan parça degisimi olursa iade hakkiniz var dediler. Yazilimsal bir problemse yazilim yukleyip geri vereceklermiş.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Arkadaslar aklinizda bulunsun. Bu gibi sorunlarla karsilasmamak icin telefonu aldiktan sonra magazadan cikmadan kamera, parmak izi, bl kilidi, ekran vs gibi kontrolleri yapin mutlaka . Migrostan cikmadan tespit etseydiniz o an degistirip yeni cihaz verirdi.

Oyla:

BURAKY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben dün Migrostan kendim ve arkadaslarim icin 3 tane Mi 8 aldim. Akşam kurulum yapmaya çalıştığımda 1 tanesi parmak izi okumuyordu. Çok denedim ama BURAKY nin dediği gibi zar zor parmak izini tanıttım ama bazen 3 denemede bazen 8 denemede açıyor. Bunun için bile normalden çok baskı uygulamak gerekiyor.Diğer ikisinde parmak iziyle alakali bir sıkıntı yok. Ben Ritzy ye götürdüm bugün ne olacak bekliyorum. Migrostan parça degisimi olursa iade hakkiniz var dediler. Yazilimsal bir problemse yazilim yukleyip geri vereceklermiş.
Benim O kadar süre telefonsuz kalma şansım yok ama bana bu durumlar ilgili sonuçları paylaşırsan sevinirim hocam

Oyla:

Murat Coşgun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
MI8
Konular
0
mi8 aldım hepsi burada dan aldığım günden beri belirtmiş olduğunuz parmak izi sıkıntısı var fabrika ayarlarına almama rağmen düzelmedi telefonu iade edeceğim.

Oyla:
Üst Alt