Yardım mi 8 Os yok!

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom beta
Telefon Modeli
m i 8
Bootloader Kilidi
Açık
Twrpden wipe advanced wipedan tekrar herşeyi sildim.Ekteki MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 9.11.21 11.0.3.0 dosyayı indirip flashlayınca hata veriyor.Galiba androidide sildim.Şimdi android 9 u yükleyip eu betayı mı flaslamam gerekiyor yoksa gösterdiğim indirme bağlantısını flashlamam yeterli mi ? öyle değilse android 9 miuı eu beta linkini yazar mısınız bulamadım eğer düşündüğüm doğru ise

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gösterdiğim ekteki dosyayı indirdim.herşeyi silmeden önce android Q mi uı 11eu beta indirmiştim.daha sonra advanced wipedan herşeyi sildim.Telefon ozaman android Q yüklü android pie için romu flashlamam saçma.android pie a nasıl
Romu indirin wipe yapın yükeyin başka birşeye gerek yok, doğru romu indirin ama
hocam gösterdiğim ekteki dosyayı indirdim.herşeyi silmeden önce android Q mi uı 11eu beta indirmiştim.daha sonra advanced wipedan herşeyi sildim.Telefon ozaman android Q yüklü android pie için romu flashlamam saçma.android pie a nasıl dönüp eu beta atarım düşündüklerim doğru ise

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.337
hocam gösterdiğim ekteki dosyayı indirdim.herşeyi silmeden önce android Q mi uı 11eu beta indirmiştim.daha sonra advanced wipedan herşeyi sildim.Telefon ozaman android Q yüklü android pie için romu flashlamam saçma.android pie a nasıl

hocam gösterdiğim ekteki dosyayı indirdim.herşeyi silmeden önce android Q mi uı 11eu beta indirmiştim.daha sonra advanced wipedan herşeyi sildim.Telefon ozaman android Q yüklü android pie için romu flashlamam saçma.android pie a nasıl dönüp eu beta atarım düşündüklerim doğru ise

Hocam wipe data yap pie romu indir yükle

Oyla:

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam wipe data yap pie romu indir yükle
Hocam cidden uğraştırmak istemiyorum ama yeniyim.Wipe datadan kastınız factory reset mi veya format data mı ? ilk mesajımda gösterdiğim ekteki dosyayı indirip install yapıyorum os yok uyarısı alıyorum.

Oyla:
Üst Alt