Soru Mi 8 orjinal ekranı nerden bulurum

memoli012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Ke

Kendi servisi olduğumu sanmıyorum. Muhtemelen yetkili servistir. Şansını ilk önce telefon tamircilerinde ara bence. Ben şahsen telefoncuların olduğu bölgede bir kaç saat dolaşarak geçirdim. Hemen okey verseydim 3k çıkardı cebimden. Yukarda belirttiğim 800 tlye kendim taktım çıtayla beraber. Elimden gelmez diyorsan parçayı bul bir yerde taktırırsın
Elimden fazlası bile geliyor aslında. Ama benim telefon abartmıyorum ilk ciktiginda aldım üzerinde daha arkadaki etiketleri duruyordu. Tlfonu görsen samanlıktami buldun dersin sıfır yani. O yüzden tertemiz ekran bulmam lazim. Senin bulduğun sadece ekran miydi yoksa komple başka telefon bulup mu çıkardın ekrani. Telefonculari gezecem en son

Godfather06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Elimden fazlası bile geliyor aslında. Ama benim telefon abartmıyorum ilk ciktiginda aldım üzerinde daha arkadaki etiketleri duruyordu. Tlfonu görsen samanlıktami buldun dersin sıfır yani. O yüzden tertemiz ekran bulmam lazim. Senin bulduğun sadece ekran miydi yoksa komple başka telefon bulup mu çıkardın ekrani. Telefonculari gezecem en son
Hocam tertemiz ekran biraz zor benim aldığım ekranda alt tarafta 3 tuşun izi vardı yani oled yanığı.Bulabilirsiniz elbette imkansız değil. Benim bulduğum sadece ekran ve çıtaydı ,yani kasa. Muhtemelen diğer parçaları yandı veya yedek parça olarak kullanıldı. Tamamen sağlam telefon değildi.Önceden belirttiğim gibi telefoncuları gezersen bulursun ama sadece telefon satan değil özellikle parça satan veya tamir yapanları gezmelisin. Eğer bulamazsan üstte arkadaşlar alternatif yazmışlar

Üst Alt