Gsm iletişimde bende yaptırmıştım 4 5 sene önce, yan sanayi batarya taktılar Samsung cihazımın bataryasının altına yapışkan koymamışlardı telefon yere düşünce batarya soketi koptuBen zamanında gsm iletişimden yaptırmıştım gayette memnundum hocam. Tavsiyem gsm iletişime yaptırman
Hocam valla benim mi 8 ide iyi yapıştırmışlar sökesiye kadar canım çıktıydı da ekranı iyi yapıştırmamışlar diye arkedaşıma yapıştırmaya gittim telefonun wifi entergesi ve Bluetooth entergesini elimize aldıkGsm iletişimde bende yaptırmıştım 4 5 sene önce, yan sanayi batarya taktılar Samsung cihazımın bataryasının altına yapışkan koymamışlardı telefon yere düşünce batarya soketi koptu
Yan sanayi sıfır ekranami 2 3 ki fiyat diyorlardı. 800 dediğiniz çıkma ekran mı buldunuz.Antalyada telefoncuları gezip çıkma aldım, bir kaç ay öncesine kadar 2 3k fiyat çekiyorlardı.Çıtasıyla beraber 800 liraya alıp kendim taktım.
Orjinal çıkma ekrana 800 tl verdim. Lcd için 2300 oled için 3kya yakın fiyat çekiyorlardı. Orijinal dendi ama pek sanmıyorumYan sanayi sıfır ekranami 2 3 ki fiyat diyorlardı. 800 dediğiniz çıkma ekran mı buldunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yan sanayi sıfır ekranami 2 3 ki fiyat diyorlardı. 800 dediğiniz çıkma ekran mı buldunuz.
Kendi servisi olduğumu sanmıyorum. Muhtemelen yetkili servistir. Şansını ilk önce telefon tamircilerinde ara bence. Ben şahsen telefoncuların olduğu bölgede bir kaç saat dolaşarak geçirdim. Hemen okey verseydim 3k çıkardı cebimden. Yukarda belirttiğim 800 tlye kendim taktım çıtayla beraber. Elimden gelmez diyorsan parçayı bul bir yerde taktırırsınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar mi 8 için birebir orjinal ekran diyor. Bu Xiaominin kendi servisi mi. Bu kadar eski bı modele gercekten orjinal ekran takarlar mi