Soru Mi 8 orjinal ekranı nerden bulurum

memoli012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Arkadaşlar mi 8 128 orjinal ekran lazım. İnternette satılanlar LCD oled diye yazıyor. Guvenmedim. Nerden nasıl buluruz orjinal ekranı.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Bulamazsın 2. El çıkma bak ikinci el sitelerden

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
26
Ben zamanında gsm iletişimden yaptırmıştım gayette memnundum hocam. Tavsiyem gsm iletişime yaptırman

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Ben zamanında gsm iletişimden yaptırmıştım gayette memnundum hocam. Tavsiyem gsm iletişime yaptırman
Gsm iletişimde bende yaptırmıştım 4 5 sene önce, yan sanayi batarya taktılar Samsung cihazımın bataryasının altına yapışkan koymamışlardı telefon yere düşünce batarya soketi koptu

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
26
Gsm iletişimde bende yaptırmıştım 4 5 sene önce, yan sanayi batarya taktılar Samsung cihazımın bataryasının altına yapışkan koymamışlardı telefon yere düşünce batarya soketi koptu
Hocam valla benim mi 8 ide iyi yapıştırmışlar sökesiye kadar canım çıktıydı da ekranı iyi yapıştırmamışlar diye arkedaşıma yapıştırmaya gittim telefonun wifi entergesi ve Bluetooth entergesini elimize aldık ☹️

Godfather06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Antalyada telefoncuları gezip çıkma aldım, bir kaç ay öncesine kadar 2 3k fiyat çekiyorlardı.Çıtasıyla beraber 800 liraya alıp kendim taktım.

memoli012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Yan sanayi sıfır ekranami 2 3 ki fiyat diyorlardı. 800 dediğiniz çıkma ekran mı buldunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antalyada telefoncuları gezip çıkma aldım, bir kaç ay öncesine kadar 2 3k fiyat çekiyorlardı.Çıtasıyla beraber 800 liraya alıp kendim taktım.
Yan sanayi sıfır ekranami 2 3 ki fiyat diyorlardı. 800 dediğiniz çıkma ekran mı buldunuz.

Godfather06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orjinal çıkma ekrana 800 tl verdim. Lcd için 2300 oled için 3kya yakın fiyat çekiyorlardı. Orijinal dendi ama pek sanmıyorum

memoli012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar mi 8 için birebir orjinal ekran diyor. Bu Xiaominin kendi servisi mi. Bu kadar eski bı modele gercekten orjinal ekran takarlar mi

Godfather06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Ke
arkadaşlar mi 8 için birebir orjinal ekran diyor. Bu Xiaominin kendi servisi mi. Bu kadar eski bı modele gercekten orjinal ekran takarlar mi
Kendi servisi olduğumu sanmıyorum. Muhtemelen yetkili servistir. Şansını ilk önce telefon tamircilerinde ara bence. Ben şahsen telefoncuların olduğu bölgede bir kaç saat dolaşarak geçirdim. Hemen okey verseydim 3k çıkardı cebimden. Yukarda belirttiğim 800 tlye kendim taktım çıtayla beraber. Elimden gelmez diyorsan parçayı bul bir yerde taktırırsın

Üst Alt