- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi13tpro
- Meslek
- Özel sektör
- Konular
- 2
tesekür ederimMi 9 Global Beta hocam
tesekür ederimMi 9 Global Beta hocam
Nasıl gelmiş hocam biraz açıklar mısınız3D touch özelliği gelmiş. Uzun zamandır bekliyordum. Güzel olmuş.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kısayollara uzun basın özellik varsa açılıyor yoksa uygulama bilgisinin kısayoluna ulaşabiliyorsunuz.Nasıl gelmiş hocam biraz açıklar mısınız
hocam sizin su modem kurma işini bana ayrıntılarıyla anlatabilirmisin sana zahmettesekür ederim
su an 9,6,20 indiriyom onu kurmasını biliyorum ondan sonra modemi nasıl kuracam size zahmet tel kapalı kaldıhocam sizin su modem kurma işini bana ayrıntılarıyla anlatabilirmisin sana zahmet
hocam sizin su modem kurma işini bana ayrıntılarıyla anlatabilirmisin sana zahmet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
su an 9,6,20 indiriyom onu kurmasını biliyorum ondan sonra modemi nasıl kuracam size zahmet tel kapalı kaldı
allah rızası için su modem kurma işini anlatacak bir arkadaş yokmu acil
hocam sizin su modem kurma işini bana ayrıntılarıyla anlatabilirmisin sana zahmet
su an 9,6,20 indiriyom onu kurmasını biliyorum ondan sonra modemi nasıl kuracam size zahmet tel kapalı kaldı
allah rızası için su modem kurma işini anlatacak bir arkadaş yokmu acil
kardesim dediğini yaptım ama yine olmadıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyayı indir
Diğer - Mİ 8 SE Yeni Beta şebeke problemi çözümü
Anlatılanları takib et.
Eğer yapamaz isen, minimal abd indir. NON-HLOS.bin dosyasını indirdiğin minimal abd klasörüne taşı. Minimali çalıştır, telefonu fastboot modunda pc'ye bağla, açılan komut ekranına;
fastboot flash modem NON-HLOS.bin yazarak enterla. Yüklenecektir, bir defasında tek seferde olmadı lakin ikinci denememde oldu. Tabi bunları yapmadan önce telefonun usb hata ayıklama modunu aç.