Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.28 Global Beta Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Valla şu l1 desteği midir me gelecekse gelsin başka bir şey istemiyorum çok memnunum ama netflixe giresim gelmiyor piksel piksel :(

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Bu rom için uygun google cam versiyonunu nereden bulabilirim?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
Valla şu l1 desteği midir me gelecekse gelsin başka bir şey istemiyorum çok memnunum ama netflixe giresim gelmiyor piksel piksel :(
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Cihazdan çok ama çok memnunum stereo sesten vazgeçmiştim bir şey izlerken ama L1 olmaması çok sıkıntı. İş telefonu olarak Note 8 kullanıyorum ki ekran konusunda kendini kanıtlamış cihazlardan. Tek HDR içerik Mi 8'de YouTube olduğu için kıyas yapayım dedim HDR ekranlara. Mi 8, Note 8'e boy boy fark atıyor. Resmen elimizde Ferrari var ama şahin gücü veriyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Yakın zamanda gelir l1
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Cihazdan çok ama çok memnunum stereo sesten vazgeçmiştim bir şey izlerken ama L1 olmaması çok sıkıntı. İş telefonu olarak Note 8 kullanıyorum ki ekran konusunda kendini kanıtlamış cihazlardan. Tek HDR içerik Mi 8'de YouTube olduğu için kıyas yapayım dedim HDR ekranlara. Mi 8, Note 8'e boy boy fark atıyor. Resmen elimizde Ferrari var ama şahin gücü veriyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4

Opethian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
merhaba, ben ilgili roma geçmek istiyorum fakat telefonda google authenticator var, yani kurduktan sonra hard reset atmak temiz kurulum yapmak istiyorum, telefon yedekleme bölümünden google authenticator'ı yedeklersem verilerim durmaya devam eder mi onları nasıl yedekleyebilirim?

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Eskisi gibi foruma çok giremiyorum eğer atladıysam kusura bakmayın da bir önceki sürümde google play sertifika sorunu halledilmiş gibi netflix yükleyebiliyordum. Geçen gün telefona format attım ve o da ne. Yine netflix gitmiş. Uyumlu değil diyor. Biz l1 beklerken ben şu an netflix yükleyemiyorum. Şaka mı tüm bunlar?

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Eskisi gibi foruma çok giremiyorum eğer atladıysam kusura bakmayın da bir önceki sürümde google play sertifika sorunu halledilmiş gibi netflix yükleyebiliyordum. Geçen gün telefona format attım ve o da ne. Yine netflix gitmiş. Uyumlu değil diyor. Biz l1 beklerken ben şu an netflix yükleyemiyorum. Şaka mı tüm bunlar?
Google play ayarlarından parmak izi kimlik dogrulamasini aktif ederek deneyin hocam. Sertifika hatası düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt