- Konular
- 6
Global stabilde güncelleme uygulamasından "güncelleme paketini seçin" seçeneği yok bende
Güncelleme ekranında 10 yazısına 10 defa tıklarsanız seçenek gelirGlobal stabilde güncelleme uygulamasından "güncelleme paketini seçin" seçeneği yok bende
tamamdır çok teşekkür ederimGüncelleme ekranında 10 yazısına 10 defa tıklarsanız seçenek gelir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sorun olmaz da, doğru rom u indirin. Mi 8 linki var bu konuda, aman dikkatRedmi Note 5 cihazımda TWRP yok, bootloader kapalı. Siteden beta romu indirip ayarlardan güncelleme kısmından zip dosyasını seçip yüklesem herhangi bir sorun olur mu?
Yok hocam sadece olur mu kısmında soru oluştu aklımda note 5 romunu mi sitesinden indiricem. Son olarak eu beta ve global beta arasındaki fark nedir?Hocam sorun olmaz da, doğru rom u indirin. Mi 8 linki var bu konuda, aman dikkat![]()
Telefonun güncelleme kısmından dosyayı nasıl seçiyoruz?Ben şu şekilde yaptım. Maddeler halinde yazayım;
1- Google, Mi ve yerel olmak üzere 3 ayrı şekilde yedek aldım(biraz garanticiyimdir)
2- Google ve Mi hesaplarından çıkış yaptım
3- Telefonuma uygun son beta sürümünün zip dosyasını indirdim
4- Telefondan güncelleme kısmından dosyayı seçip güncelledim.
5- Telefon açıldıktan sonra yedeklerimi açtım.
Hiç sorun yaşamadan herhangi bir kayıp olmadan Mi8 telefonumda global kararlı sürümden global beta sürüme geçiş yaptım ve çok memnunum. Şimdiden kolay gelsin.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 yazısına 10 defa tıklarsanız seçenek gelirTelefonun güncelleme kısmından dosyayı nasıl seçiyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu rom, çin romunu temel alıp globale uygun olacak şekilde düzenlenen daha stabil, pis dostu, gereksiz uygulamaların çoğundan arındırılmış, globaldeki dil desteklerinin belki hepsine belki çoğuna sahip bir romdur. Uzun süre global rom kullandıktan sonra bir hafta önce eu beta roma geçtim. Açıkçası çok memnunum. Romun detayları için forumdaki eu rom konularına göz atabilirsinizYok hocam sadece olur mu kısmında soru oluştu aklımda note 5 romunu mi sitesinden indiricem. Son olarak eu beta ve global beta arasındaki fark nedir?