- Adım
- Korhan
- Cihazım
- Mı 8
- Konular
- 1
Bataryasında biraz hızlı tüketim var.
Nasıl yüklediniz?Google product sans
Akşam bulursam link veririm sizeNasıl yüklediniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yüklediniz?
NopeIs there a new closed beta?
Bi maşallah alalım arkadaşlar mi8den beklenmeyen bir performans
Akşam bulursam link veririm size
Hocam bize gelen bir güncelleme yok. Size mi geldi acaba ?Hocam kararlıya da gelmiş güncelleme 10.3.1 olarak, size geldi mi ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twitter da iken arka plan play music çalışıyordu o görünmüyor bakDeğerler gerçekten çok iyi. Ekran siresinin çoğunu Youtube ve twitter kaplamış galiba.
Bende de facebook falan kullanmadığım halde uygulamalar kısmında facebook services adlı uygulama yaklaşık %15 pil tüketmiş. Bu da olmasa hatırı sayılır bir ekran süresi alacaktım.
Hocam sanırım Facebook instagram ve whats app kullanmıyorsunuz. Bu 3 u nü kullandığınız da Facebook services şarjı sömürüyor zaten. İstatistiklerde hiç birini göremedim de.. Bunları kullanmadan sanıyorum ki bende alabilirim bu değeri yada yaklaşırim diyeyim kaldıki ağırlıklı olarak YouTube kullanmışsınız. Video, film, maç izlediğim zamanlar, benim şarjım da 1 saatte %10 filan düşüyor.. Ve deneyeceğim. Bakalım sana yaklaşabilecek miyim.Bi maşallah alalım arkadaşlar mi8den beklenmeyen bir performans
Akşam bulursam link veririm size
Facebook services sadece Facebook ile alakalı değil, instagram ve WhatsApp da bu servis ile çalışıyor.Değerler gerçekten çok iyi. Ekran siresinin çoğunu Youtube ve twitter kaplamış galiba.
Bende de facebook falan kullanmadığım halde uygulamalar kısmında facebook services adlı uygulama yaklaşık %15 pil tüketmiş. Bu da olmasa hatırı sayılır bir ekran süresi alacaktım.
DeneyinizHocam sanırım Facebook instagram ve whats app kullanmıyorsunuz. Bu 3 u nü kullandığınız da Facebook services şarjı sömürüyor zaten. İstatistiklerde hiç birini göremedim de.. Bunları kullanmadan sanıyorum ki bende alabilirim bu değeri yada yaklaşırim diyeyim kaldıki ağırlıklı olarak YouTube kullanmışsınız. Video, film, maç izlediğim zamanlar, benim şarjım da 1 saatte %10 filan düşüyor.. Ve deneyeceğim. Bakalım sana yaklaşabilecek miyim.
Facebook services sadece Facebook ile alakalı değil, instagram ve WhatsApp da bu servis ile çalışıyor.