Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.1 Global Beta Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
9.3.1 sürümü gerçekten batarya olarak banada başarılı geldi her ne kadar wifi kullani mi olsada 10.5 saat ekran süresi aldim 8 şarj varken

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bu akşam gelir diye düşünüyorum. W1 dışında aslında artık eklenecek pek de önemli özellik kalmadı. Onu da ekleyeceklerini zannetmiyorum bu hafta. Yükleyip yüklememek arasında gidip geliyorum o yüzden.
Aslında bildirim simgelerinin kalıcı olması centigin bazı uygulamalarda hala tam ekran olmaması, telefonu yeniden baslattinginda yaptığın optimize ayarlarının varsayılana dönmesi, gibi daha çok sorun var.. Umarım bunlarıda hallederler. Çift tıkla ekranın kapanmaması özelliği i mesela.. Google voice in tam çalışmaması.. :)

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Google voice daha doğrusu google assistan'ın tam çalışmaması maalesef xiaomi ile ile ilgili değil. Google henüz Türkçe desteği'ni tam olarak sunmadı. Telefon dilini ingilizce yaparsanız tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Diğer ufak sorunları evet halletmesi lazım ama bunlar da kişilere göre değişebiliyor. Örneğin bildirim simgesi çentik vs bazıları kullanırken benim gibi netflix kullanıp wl1 eksikliği yaşayanlar da var. Ücretini ödediğimiz uygulamayı telefondan kullanamıyoruz şaka gibi .

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Benim eski samsung s8 de google asistan okey google deyince calisiyo. Bence firma istese yapar bunu. Cift tiklama ile ekran kapamak icin xiaominin kendi launcheri olan poco launcheri kullanabilirsin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Benim eski samsung s8 de google asistan okey google deyince calisiyo. Bence firma istese yapar bunu. Cift tiklama ile ekran kapamak icin xiaominin kendi launcheri olan poco launcheri kullanabilirsin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunu bir türlü anlatamadım ben aylardır. Okey google dediğinde çalışır evet ama ne zaman çalışır. Sen asistanı açarsın sonra okey google dersen o da yanıt verir. Ama ekranın kapalıyken, herhangi bir uygulama açıkken, kilit ekranındayken okey google deyince çalışmaz. Çünkü "voice match Türkçe" desteği yoktur asistanın. Tekrar söylüyorum telefonun ekranı kapalıyken, ekran kilitliyken "okey google" dediğinizde asistan çalışmaz. Asistanı açmanız gerekir önce.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Şunu bir türlü anlatamadım ben aylardır. Okey google dediğinde çalışır evet ama ne zaman çalışır. Sen asistanı açarsın sonra okey google dersen o da yanıt verir. Ama ekranın kapalıyken, herhangi bir uygulama açıkken, kilit ekranındayken okey google deyince çalışmaz. Çünkü "voice match Türkçe" desteği yoktur asistanın. Tekrar söylüyorum telefonun ekranı kapalıyken, ekran kilitliyken "okey google" dediğinizde asistan çalışmaz. Asistanı açmanız gerekir önce.
Vallahi ustad bende şuan çalışıyor. Ustelik ekran kapalıyken. Kendi kendine gidiyor. Tekrar geliyor.. Birkaç launcher de sürekli aktif çalışıyordu. Demek ki bir şekilde çalışıyor. Ozaman niye stabil olarak miui da çalışmıyor? Çokta önemsemiyorum artık.

Brave3535

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Global beta 9.3.7 nin akibiyeti hakkında bilgisi olan varmıdır...

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Mi 8 lite ne zaman gelir acaba? Kararlı var global şuan da

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Ben fontu değiştirdiğim de wallpaper da stock wallpaper a dönüyor sürekli kendi istediğim wallpaper ı kullanamıyorum. Sizde de varmı böyle bir sorun?
Evet, dediğiniz sıkıntı bende de oluyor ancak benim için sorun değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt