Betada kalabilirsinizArkadaşlar devamli betada kalsak Bi sorun olurmu? Yoksa beta global devamlı Bi onu Bi bunumu yüklemek lazim
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden mi8e beta güncellemesi geç geliyor çoğu cihaza 9.3.7 geldi otadanHenüz gelmedi
Peki sonra Beta'dan Stabil'e geçmek istersem sorun olur mu? Yoksa aynı şekilde geçiş yapabiliyor muyum? Birde stabil'den beta'ya geçerken en doğru yöntem hangisidir.Geçebilirsiniz garanti bozulmaz hocam
Ben de bu konuyu merak ediyorum. Hızlı bir şekilde globalden betaya ya da betadan globale geçiş yapan arkadaşların kullandığı efektif bir yöntem var mı? Rehber fotoğraflar değil mesele. Uygulama içerikleri.Peki sonra Beta'dan Stabil'e geçmek istersem sorun olur mu? Yoksa aynı şekilde geçiş yapabiliyor muyum? Birde stabil'den beta'ya geçerken en doğru yöntem hangisidir.
Google ile yedek aldığınızda uygulama içeriklerini de yedekliyor diye biliyorumBen de bu konuyu merak ediyorum. Hızlı bir şekilde globalden betaya ya da betadan globale geçiş yapan arkadaşların kullandığı efektif bir yöntem var mı? Rehber fotoğraflar değil mesele. Uygulama içerikleri.
Evet ayarlarda Google yedekleme bölümünde uygulama içeriklerini yedekleme seçeneği var.Google ile yedek aldığınızda uygulama içeriklerini de yedekliyor diye biliyorum