Daha önce bu mesajı birden fazla sorun konusu altına da yazmıştım aynen kopyalıyorum... Profilimde yer alan geçmiş mesajlarımdan ilgili konulara bakabilirsiniz.
Migrosta satılan Xiaomi modellerini İdeal Seçim adındaki ithalatçı getiriyormuş... Daha önce bu ithalatçının adını "refurbished" ne demektir diye aratırken duymuştum. Yurtdışında iade edilen, garantiden yenilenen sorunlu cihazların toplanıp yeniden satılmasına refurbished deniyor ve bu ithalatçı genellikle bu tarz cihazları ucuza alıp yurtiçinde pahalıya satıyor. Pek çok sorunlu Samsung, Apple da ideal seçim marifeti diye duydum. Şimdi de Xiaomi'ye el atmış ama ideal seçim diye araştıran almayacağı için Migros gibi bir firma üzerinden satılıyormuş.
Migros'tan alınan cihazlarda bu kadar sorun olması hiç aklıma yatmıyordu ama bu ideal seçim olayını duyunca tüm taşlar yerine oturdu. Ben Migros'a müşteri şikayeti olarak bildirdim. Tavsiyem sizler de bildirin ve ideal seçimle çalışmayı bırakmadığı sürece Migros'tan Xiaomi almayın. O kadar para veriyoruz sonuçta 100-200 fazla olsun, sağlam olsun... Göz göre göre lades dememek lazım.