Soru Mi 8 Lite Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

ErdemK55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
3
Merhaba arkadaşlar bu Ocak ayının sonunda dağıtılan MIUI 10.2.2 sürümünden herkes gibi bende şikayetçiyim acaba yeni bir güncelleme ne zaman gelecek hiç bir bilgi bulamadım mi forum üzerinden de çeviri ile birşeyler yazdım ama geri dönüşte olmadı yeni güncelleme hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

egeoozkurt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ege
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Bende bilmiyorum ufak tefek problemler mevcut dediğiniz gibi bakalım, inşallah kısa bir süre içerisinde gelir. moustache~~

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Merhaba arkadaşlar bu Ocak ayının sonunda dağıtılan MIUI 10.2.2 sürümünden herkes gibi bende şikayetçiyim acaba yeni bir güncelleme ne zaman gelecek hiç bir bilgi bulamadım mi forum üzerinden de çeviri ile birşeyler yazdım ama geri dönüşte olmadı yeni güncelleme hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Biraz daha bekleyebilirsiniz çünkü bir sonraki güncellemeyle Pie yayınlanabilir.

Oyla:

ErdemK55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum telefonu hep teknoloji haberlerinde denk geliyordu Xiaomi şöyle güncelleme böyle güncelleme yaptı diye hata düzeltti diye güncelleme deneyimi sağlam diye tercih ettim biraz ama bana mı denk geldi yoksa mi 8 lite cihazında mı ağırdan alıyorlar anlamış değilim

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Arkadaşlar bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum telefonu hep teknoloji haberlerinde denk geliyordu Xiaomi şöyle güncelleme böyle güncelleme yaptı diye hata düzeltti diye güncelleme deneyimi sağlam diye tercih ettim biraz ama bana mı denk geldi yoksa mi 8 lite cihazında mı ağırdan alıyorlar anlamış değilim
Xiaomi cihazlara Pie güncellemesini hazırladığı için herhalde bu aralar güncelleme verilmiyor. Ayda bir kez güncelleme verirdi.

Oyla:

ErdemK55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi cihazlara Pie güncellemesini hazırladığı için herhalde bu aralar güncelleme verilmiyor. Ayda bir kez güncelleme verirdi.
Hiç olmazsa şu ufak hataların düzeltildiği Ocak güvenlik güncellemesini verse bakalım artık beklicez

Oyla:

hurt91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Aynı durumdayız mi 8 lite güncelleme vermeyi unuttular sorunlarıyla bizi baş başa bıraktılar

Oyla:

karakus42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
10.2.2 sürümünün Allah belasını versin tabiricaizse telefonun anası ağladı daha 2-3 haftalık telefon

Oyla:

havlayankirpi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Konular
0
arkadaşlar telefonu yeni sipariş ettim elime geçtiğinde güncelleme yapmayım değil mi?

Oyla:
Üst Alt