Rootlu yöntemle çözdüm şuan canavar gibi çalışıyorÇok deneme yaptımda çözemedim bu cihazda sıkıntı var olmuyor galiba
Benim hat turkcell yapılan işlem farklı galibaRootlu yöntemle çözdüm şuan canavar gibi çalışıyor
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme
Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın Qcom sürücü , QPTS linkten program ve sürücüyü indirip kurun. ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlar QPTS tüm versiyonları) programı kurun. komut satırında adb penceresi açıp...forum.miuiturkiye.net
hocam wifi değişikliğinde kopuyor , telefon yeniden başlayınca o zman tekrar aktif oluyor , sizde varmı öyle sıkıntıRootlu yöntemle çözdüm şuan canavar gibi çalışıyor
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme
Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın Qcom sürücü , QPTS linkten program ve sürücüyü indirip kurun. ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlar QPTS tüm versiyonları) programı kurun. komut satırında adb penceresi açıp...forum.miuiturkiye.net
Hayır bende her zaman açık wifi değişikliğinde 30 saniye kadar beklediğimde aktif oluyor.hocam wifi değişikliğinde kopuyor , telefon yeniden başlayınca o zman tekrar aktif oluyor , sizde varmı öyle sıkıntı