Yardım Mi 8 lite vowifi

bunecilan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ROM 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar daha önceki Android telefonumda vowifi ve Volte aktifti. Hattim Turkcell.
Kodlari yazip ayarları etkinleştirdim hala aktiflestiremedim. Yardımcı olabilir misiniz bana. Mi 8 Lite 64 GB Global ROM telefonum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Ben de herşey aktif, arama yaptığımda kablosuz ağa baglan yazısı çıkıyor bağlı olduğum halde
Sizin cihaz modeli ve rom sürümü nedir , Mi8 Lite model ise volteyi aktif yapmak kolayda vowifi çalışıyormu bilmiyorum. Bu arada wifi arama açıldıktan sonra altta iki seçenek var , orada hücresel değilde wifi olanı seçmeniz gerekiyor. Ayrıca bunu yapmak için cihazı uçak moduna aldıktan sonra wifiye bağlanıp 30 saniye falan bekleyin. Tabi bunları yapmadan önce durum çubuğunda volte simgesinin aktif olduğunu varsayıyorum.

Oyla:

cenk13

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
mi8
Konular
1
Telefon
Sizin cihaz modeli ve rom sürümü nedir , Mi8 Lite model ise volteyi aktif yapmak kolayda vowifi çalışıyormu bilmiyorum. Bu arada wifi arama açıldıktan sonra altta iki seçenek var , orada hücresel değilde wifi olanı seçmeniz gerekiyor. Ayrıca bunu yapmak için cihazı uçak moduna aldıktan sonra wifiye bağlanıp 30 saniye falan bekleyin. Tabi bunları yapmadan önce durum çubuğunda volte simgesinin aktif olduğunu varsayıyorum.
Telefon mi 8, faturalı Turkcell, volte aktif ettim ama yeni apn ims eklenmiştir. Vowifi açamıyorum. İms ayarlarda wifi görüşme aktif değil. Hattı başka telefondan actirdim. Telefon rootlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon

Telefon mi 8, faturalı Turkcell, volte aktif ettim ama yeni apn ims eklenmiştir. Vowifi açamıyorum. İms ayarlarda wifi görüşme aktif değil. Hattı başka telefondan actirdim. Telefon rootlu

Telefon

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-01-22-05-25-001_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-06-01-22-05-25-001_com.android.settings.png
    159,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-06-01-22-05-08-795_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-06-01-22-05-08-795_com.android.settings.png
    231,9 KB · Görüntüleme: 39
Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Telefon

Bu postj size yardımcı olabilir

Oyla:

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
Telefon

bu sayfadayken uçuş moduna al wifiye baglan mobil radyo gücünü aç tüm sayfalardan çık wifiden ara güle güle kullan

Oyla:

olegunner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
Oyla: