- Adım
- Android 9
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 lit
- Konular
- 15
Sadece size özel mi açtılar Volte yi ?Türktelekom sadece faturalı hatlarda kullanabiliyorsunuz. Ben online işlemlerden mesaj yazdım telefonum VOLTE'yi destekliyor aktifleştirdim fakat sizin sisteminizde desteklemediğini yazmışsınız bunun düzeltilmesini ve hattımda VOLTE'nin aktifleştirilmesini istiyorum diye. Birkaç saat sonra arayıp aktifleştirdiklerini telefonu kapatıp açınca kullanabileceğimi söylediler. Şu anda telefonumda VOLTE aktif.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sadece size özel mi açtılar Volte yi ?
Bizim de ayrıca telefon mu açmamız lazım genel olarak halletseler olmuyor sankim
Dostum 4 senedir Türk Telekom faturalı hat müşterisiyim.Türktelekom sadece faturalı hatlarda kullanabiliyorsunuz. Ben online işlemlerden mesaj yazdım telefonum VOLTE'yi destekliyor aktifleştirdim fakat sizin sisteminizde desteklemediğini yazmışsınız bunun düzeltilmesini ve hattımda VOLTE'nin aktifleştirilmesini istiyorum diye. Birkaç saat sonra arayıp aktifleştirdiklerini telefonu kapatıp açınca kullanabileceğimi söylediler. Şu anda telefonumda VOLTE aktif.
vowifi için yapsaydınız , volte kolay.Türktelekom sadece faturalı hatlarda kullanabiliyorsunuz. Ben online işlemlerden mesaj yazdım telefonum VOLTE'yi destekliyor aktifleştirdim fakat sizin sisteminizde desteklemediğini yazmışsınız bunun düzeltilmesini ve hattımda VOLTE'nin aktifleştirilmesini istiyorum diye. Birkaç saat sonra arayıp aktifleştirdiklerini telefonu kapatıp açınca kullanabileceğimi söylediler. Şu anda telefonumda VOLTE aktif.
Hocam 100 tane konu açılmıştır bununla ilgili ama kisaca HD kalitesinde konusma yapmak icin kullanilan bir teknoloji. bana gore gereksiz abartilan birsey. Çevrenizde ki 10 kisiden max 2-3 kisi kullanıyordur VOLTE'yi. Ki volte den verim alabilmekn için de sadece sizin degil karşınızdaki kisinin de telefonunda volte olmali.Volte ne oluyor?