Yardım Mi 8 Lite Suya Düştü

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mİ 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar mi 8 lite telefonum suya düştü dün gece en fazla 2 saniye kaldı suda suyun derinliği ayak bileğini geçmicek seviyede direk telefonu çıkardım ilk 2 3 dakkika teleofn normaldi sonra telefon kapandı birdaha da açılmadı şuan pirinçe yatırmış durumdayım anakart arızası olabilceğini düşünüyorum delta garantiye versem ücret ne kadar talep ederler bi bilginiz var mi

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba arkadaşlar mi 8 lite telefonum suya düştü dün gece en fazla 2 saniye kaldı suda suyun derinliği ayak bileğini geçmicek seviyede direk telefonu çıkardım ilk 2 3 dakkika telefon normaldi sonra telefon kapandı birdaha da açılmadı şuan pirinçe yatırmış durumdayım anakart arızası olabilceğini düşünüyorum delta garantiye versem ücret ne kadar talep ederler bi bilginiz var mi

Anakart değişim ücreti talep ederler genelde.Tercih meselesi yerinizde olsam dışarıda ama işinde tecrübeli bir serviste cihazı yaptırmak için araştırma yapardım.Cihazı açmaya veya şarja takmaya çalışmayın.Cihaz bu halde iken içinin açılıp gerekli temizleyici maddeler ile temizlenip içeride kalabilecek suyun temizlendikten sonra cihazı çalıştırmayı denemek çok daha uygun olur.

Oyla:

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart değişim ücreti talep ederler genelde.Tercih meselesi yerinizde olsam dışarıda ama işinde tecrübeli bir serviste cihazı yaptırmak için araştırma yapardım.Cihazı açmaya veya şarja takmaya çalışmayın.Cihaz bu halde iken içinin açılıp gerekli temizleyici maddeler ile temizlenip içeride kalabilecek suyun temizlendikten sonra cihazı çalıştırmayı denemek çok daha uygun olur.
Bursa tarafında tecrübeli ustalar nerde bilmiyorum artık bakalım araştırma işine giricem

Oyla:

Maksimus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Merhaba kardeşim banimde benzer sorunum oldu deltaya yapilamaz dedigi arizayi tavsiye edecegim firma dort dortluk yapti. İstanbul disindaysan kargo ile hallediliyor tavsiye ederim. Resimde google sayfasini gönderiyorum muhakkak telefon ac görüş ayrica deltanin 1000₺ yapacagi isi 350₺ yapiyorlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Bir bursalı olarak benimde başıma geldi çamaşır makinesinde yarım saat yıkanan iphone 5 im sapa sağlam teslim ettiler bana 2 yıl daha sorunsuz kullandım , kent meydanı çaprazı gazcılarda Nettech servis bulunmakta pirinçten çıkarınca götürün hiçbir şekilde açmaya yada şarja takmaya çalışmayın.

Oyla:

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Nettec miydi adı tam hatırlamıyorum ama buna benzer biyer. Garantili tamir ediyor. 2 3 yerde şubesi var

Oyla:

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Bir bursalı olarak benimde başıma geldi çamaşır makinesinde yarım saat yıkanan iphone 5 im sapa sağlam teslim ettiler bana 2 yıl daha sorunsuz kullandım , kent meydanı çaprazı gazcılarda Nettech servis bulunmakta pirinçten çıkarınca götürün hiçbir şekilde açmaya yada şarja takmaya çalışmayın.
biliyorum hocam orayı oraya gidicem arıtk müsait olduğumda teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba kardeşim banimde benzer sorunum oldu deltaya yapilamaz dedigi arizayi tavsiye edecegim firma dort dortluk yapti. İstanbul disindaysan kargo ile hallediliyor tavsiye ederim. Resimde google sayfasini gönderiyorum muhakkak telefon ac görüş ayrica deltanin 1000₺ yapacagi isi 350₺ yapiyorlar

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam mekan istanbulda buraya göndermem zor ya

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
burayı buldum bide bursalı arkadaşlar bilir mi bilmem

Hocalarım telefonu şuan power tuşuna bastım ne olcak diye dün gece hiç tepki vermezken bugün şarj bittiği gibi led yanıp sönüyor sizce neyin işareti bu

Son düzenleme:
Oyla:

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Risk aldım telefonu şarja taktım ekran geliyor mi logusu da geliyor ama şarj soketi sanıım arızalı şarj olup olup gidiyor

Hepinize yardımları için teşekkür ederim şans benden yanaymiş diyelim telefon açıldı sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum yaptıklarım telefonu yaklaşık 12 saat pirinçte beklettim sonra babamın tavsiyesi güneş alsın dedi yaklaşık 3 4 saat de gneşte beklettim ve telefon sorunsuz şekilde açıldı

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt