Hocam ben silinmeden güncelledim stabil olarak ama karanlık mod veya süper night gece modu gelmedi sadece mobil ağ sorunu ve batarya iyileşmişdeğmez hocam beklemede kalman iyidir stabilde pek bi şey değişmemiş zaten
Onlar büyük ihtimalle bir sonraki güncellemede gelirHocam ben silinmeden güncelledim stabil olarak ama karanlık mod veya süper night gece modu gelmedi sadece mobil ağ sorunu ve batarya iyileşmiş
Evet hocam size katılıyorum bataryanın bu kadar iyi iyileşmesini beklemiyordum Bir önceki sürüme göre aşırı derecede fark olduğunu hissettimHocam ben silinmeden güncelledim stabil olarak ama karanlık mod veya süper night gece modu gelmedi sadece mobil ağ sorunu ve batarya iyileşmiş
İndiriyorum bakalım. İnşallah 4g problemi ve batarya performansı ile ilgili iyileştirme yapılmıştır.Nihayet geldi
Bende ikisi için güncelliyorum bakalım hadi hayırlısıİndiriyorum bakalım. İnşallah 4g problemi ve batarya performansı ile ilgili iyileştirme yapılmıştır.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasma mi var guncellemeden sonra?Kilit ekranı sanki biraz ağırlaştı onun haricinde şimdilik gözüme çarpan yok