Yardım Mi 8 lite sim aktivasyon sorunu

Edward950

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Merhabalar telefonu alalı yaklaşık 5 gün oldu fakat aldığımdan beri sim aktif olmadı.Mi message özelliğini açmaya çalışınca Xiaomi activating sim bildirimi geliyor sonta sim aktivasyonu başarısız diyor. Ardından 2 seçenekle bırakıyor Yeniden dene ve İptal et ben yeniden deneye birkaç kez bastığım için faturama ek olarak 10 lira daha yansıdı ama yapcak birşey yok. Mi message uygulamasını kullanmak da şart değil benim derdim eğer sim aktif olmazsa bir sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler şimdiden

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
mi cloud kullanmayınız yenı gelen sürümle düzeleceğini sanıyorum Faturaya para yansımaması için bir önlem bu uygulamada gereksiz oldugunu düşünüyorum google kullanıyoruz hepimiz :D

Oyla:

Edward950

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Aynen kanka mi8 lite var bende de kafayı yicem çok eksiği var cihazın Samsung daha iyi gelmeye başladı mesela vatsap görüntülü konuşma berbat kamera mesela Instagram hikâyeler tam görünmüyor ekrandan taşıyor filan senin durum ne
5 gündür falan kullanıyorum instagramda sıkıntı yok hikayeler tam gözüküyor fakat o çentiğin olduğu kısım siyah kalıyo oda normal herhalde WhatsApp da konuşma yapmadım daha ama kamera düşük ışıkta kötü

Oyla:

Khontkar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Khont
Cihazım
Mi8 lite
Konular
8
5 gündür falan kullanıyorum instagramda sıkıntı yok hikayeler tam gözüküyor fakat o çentiğin olduğu kısım siyah kalıyo oda normal herhalde WhatsApp da konuşma yapmadım daha ama kamera düşük ışıkta kötü
Hatalarla dolu bir telefon malesef

Oyla:
Üst Alt