Bu sorunu sadece Türkiye ve İtalya kullanıcıları yaşıyor. Miui Türkiye Fan buluşmasında Log'lar alınmıştı ama malesef halen çözülmedi.Neden miui romlarda böyle bir sorun var bilginiz var mı
Play store de var ama ücretli.Hacım eline sağlık ikon pakedin cok hos hangisi acaba
sabah salla kazandan 5 tl kazanmıstım hocam bu roma nasıl uygulucaz birde hocam her pixel tabanlı rom kurarken bu firmware dosyasınını flaslıcazPlay store de var ama ücretli.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Genellikle çoğu Aosp roma firmware yüklenir. Ödeme yöntemini Turkcell mobil ödemeyi seç.sabah salla kazandan 5 tl kazanmıstım hocam bu roma nasıl uygulucaz birde hocam her pixel tabanlı rom kurarken bu firmware dosyasınını flaslıcaz
hocam bende cıkmıyor ya bu paycell kartmı almamız lazımGenellikle çoğu Aosp roma firmware yüklenir. Ödeme yöntemini Turkcell mobil ödemeyi seç.
Paycell kart ile alakası olduğunu sanmıyorum . Dijital Operator üzerinden müşteri hizmetleri ile konuşun.hocam bende cıkmıyor ya bu paycell kartmı almamız lazım
haci aldım bunu nasıl kullanıcagım illa launchermi lazımPaycell kart ile alakası olduğunu sanmıyorum . Dijital Operator üzerinden müşteri hizmetleri ile konuşun.
Lütfen üslup tarzınızı düzeltin.haci aldım bunu nasıl kullanıcagım illa launchermi lazım