Yardım Mi 8 Lite Rom Önerisi

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba arkadaşlar miui romda android 10 ile birlikte google kamera çalışmadığı için farklı bir roma geçmek istiyorum. (Stok kamera yanına yaklaşamaz eskiden daha iyiydi . Tabi güncellemelerle daha kötü ettiklerini düşünüyorum) Ama birçok rom bulunduğundan kafam karıştı. Hangi romu önerirsiniz fikrinizi istiyorum.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, Google Kamera kullanabilmek için rom degiştirme yapacaksanız MIUI Android 10 için henüz Cam2Api yayımlanmadı. Mi Room veya MiuiMix'i deneyebilirsiniz.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Ben şu an Pixel Experience rom kullanıyorum ve Google Camera yükledim çalışıyor. Bir tek ön kamera çekim sonrası görüntüyü yeşillendiriyor o kadar. Onun dışında arka kamera foto ve video çekimleri oldukça başarılı.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Xiaomi.Eu ROM tavsiye ederim, diğer ROM'lardaki gibi L1 sertifika sorunu yaşamazsın ben dün yükledim çok memnun kaldım eğer bu ROM ile ilgili sorun varsa sorabilirsin özelden

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Xiaomi.Eu ROM tavsiye ederim, diğer ROM'lardaki gibi L1 sertifika sorunu yaşamazsın ben dün yükledim çok memnun kaldım eğer bu ROM ile ilgili sorun varsa sorabilirsin özelden
Mi 8 Lite'da L1 sertifikası yok hocam.

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
omurserap hocam iyi günler siz özel konuşma başlatmışsınız da numaram olmadığı için yazamıyorum ama xiaomi cihazlarda o kadar bilgim yok cihazın ana konusuna yazarsanız daha iyi cevaplar alırsınız teşekkür ediyorum.

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Merhaba hocam, Google Kamera kullanabilmek için rom degiştirme yapacaksanız MIUI Android 10 için henüz Cam2Api yayımlanmadı. Mi Room veya MiuiMix'i deneyebilirsiniz.
Hocam sen hangi romu kulkanıyorsun?

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Teşekkürler hocam ama bunlarda miui tabanlı değil mi? google kamera bunlarda çalışır mi emin olamadım. Miui olmayan romlardan öneriniz ne olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şu an Pixel Experience rom kullanıyorum ve Google Camera yükledim çalışıyor. Bir tek ön kamera çekim sonrası görüntüyü yeşillendiriyor o kadar. Onun dışında arka kamera foto ve video çekimleri oldukça başarılı.
O yeşillik google kamera sürümüyle alakalı biliyorum telegramda farklı forumlardayim oralardan duymuştum. sana düzeltebilmen için link bulursam atabilirim

Oyla:
Üst Alt