Şimdi güncelleme periyoduna baktım da 2 haftada 1 gibi görünüyor hocamGeliştirici ne zaman yaparsa hocam
Android 9 Eu Beta yüklemelisiniz. Ardından modem dosyasını yükleyiniz.CraweL hocam eline saglik, bunda sebeke sorunu yasar miyiz acaba, bu miui 10 oncesi oldugu icin yasamamamiz lazim sanirim, yanlis mi dusunuyorum acaba. Ya da soyle sorayim, bunu yasamamak icin kurmam gereken custom rom hangisidir acaba. (Bu arada lineage 16 dayim su anda, bunda da surekli kopup geliyor, birkac saniye aralarla, aosp olmasina ragmen, enteresan)
Hangi Operatör'ü kullanıyorsunuz hocam?Hizli cevabiniz icin tesekkurler, ilk denedigim oydu telefonu aldigimda, bende ise yaramamisti maalesef
Vodafone.. Önce onlardan kaynaklı diye çok fırçaladım adamları, sim slot değiştirdim vs,sonunda bu forum sayesinde telefonda dedik sorun, ama ondan da tam emin değilim, hibrid problem olabilir diye de düşünmüştüm o zaman. Ama problem çıkartmayan custom romlar oldu. Şimdi deniyorum sıradan tekrar, herhalde bir tane bulurum kendime. Bu arada xiaominin yaptığı büyük ayıp, tekrarlamış olaym.Hangi Operatör'ü kullanıyorsunuz hocam?