Soru Mi 8 lite ram kullanımı

xxkeyifcixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
14
Merhaba arkadaşlar mi 8 kullanıcısıyım 6 gb ram in ortalama boşta 3.7 sini kullanıyor. Ona istinaden mi 8lite 4 gb ram in boşta kaçını kullanıyor ve kullanan arkadaşlar memnunmu hızı,şarjı,fotoğraf çekimi vs nasıl yanıtlıyacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ram kullanımı her cihazda aynı olmaz . Yüklü uygulamalar olsun arka planda çalışan veya otomatik başlatılan uygulamalar olsun bunlar etkiler . O yüzden bu soruna verilen yanıtlar sağlıklı olmaz herkesin kullanım şekli farklı . Bu arada ram kullanımına takılmamak lazım . Android'in özü budur . Ne kadar çok ram varsa kullanabildiğinin en fazlasını kullanır .

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
mi 8 lite 4/64 cihazımda 2,2 gb ram her zaman boşta gözüküyor. cihazımda çok uygulama ve oyun yüklü değil. ve miui hidden settings uygulaması ile bazı google uygulamaları kapalı. ve birçok uygulamanında arkaplan etkinliği kapalı. bunları kapatmak yaklaşık olarak 0,2 gb ram tasarrufu sağladığını tahmin ediyorum..

Oyla:

Ae7682027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Arif E
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Bende 4gb ram 64 gb depolama olan varyasyonunu kullanıyorum en az 1.5 gb ram boş gösteriyor telefonda pubg Mobile ve Asphalt 8 yüklü ve daha hiç arayüz, oyun vs donma sıkıntısı yaşamadım ancak mobil veri canı isterse bağlanıyor türk Telekom kullanıyorum ayarlarını veya çözümünü bilen varsa atabilir mi

Oyla:
Üst Alt