Ve Aleyküm selam hocam. Normaldir oyun sistemi zorluyor o yüzden sistem tamamını çalıştırıyor o yüzden ısınıyorSelamun aleykum güzel insnlar mi 8 lite kulanıcıym pupg de felaket ısınıyor varmı caresi yardım edermisiniz
Ve Aleyküm selam hocam. Normaldir oyun sistemi zorluyor o yüzden sistem tamamını çalıştırıyor o yüzden ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dayım ilk geldiğinde miu 10 kararlıydı o kadar yoktu 11 e güncelleyince başladı frk ettim programla baktığımda 60 derecelere kadar cıkıyor zararı olırmu
Onu denedim şebeke uçtu fark da etmedi katlanacaz ozamanBirşey olmaz.
Eğer uğraşmak isterseniz telefonu güncelleme sonrası fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Kılıfla kullanın hocam veya başka bir rom kurabilirsinizOnu denedim şebeke uçtu fark da etmedi katlanacaz ozaman
Miu 11 güncellemesi gelmişti yaptım ısınmaya başladı farkettim gecen gecen bi ufak güncelleme geldi şimdi sanki daha cok ısınıyor pupg yi mi yeniden kursam acabaMi 8 Lite cihazımda Akıcı/Yüksek modda kasmadan, ısınma olmadan oynayabiliyorum.
Yakın zamanda yapmış olduğunuz bir yazılım güncellemesi var ise temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim hocam.
Bendede ısinmalar mevcut yalniz bu oyun odaklı olduğunu dusunuyorum 56 dereceyi gördüm bugünMiu 11 güncellemesi gelmişti yaptım ısınmaya başladı farkettim gecen gecen bi ufak güncelleme geldi şimdi sanki daha cok ısınıyor pupg yi mi yeniden kursam acaba