Yardım Mi 8 lite playstore güncelleme ve indirme sorunu

s1000rr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
byaram
Cihazım
casper via m1
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.1.0
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Şimdi ben mi 8 lite kullanıyorum playstorede birşey indirirken mesela indirme%20 de kalıyor ilerlemiyor veya 10 mb lik uygulama 20 mb ye kadar ilerliyor ama tamamlamıyor indirmeler sıkıntılı verilerini temizledim tel i resetledim yine aynı 9.0 sürümünden sonra oldu bu sorun varmı bir fikriniz cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-15-23-33-44-488_com.android.vending.png
    Screenshot_2019-05-15-23-33-44-488_com.android.vending.png
    184,6 KB · Görüntüleme: 11

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Şimdi ben mi 8 lite kullanıyorum playstorede birşey indirirken mesela indirme%20 de kalıyor ilerlemiyor veya 10 mb lik uygulama 20 mb ye kadar ilerliyor ama tamamlamıyor indirmeler sıkıntılı verilerini temizledim tel i resetledim yine aynı 9.0 sürümünden sonra oldu bu sorun varmı bir fikriniz cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Play store nin güncellemesini kaldırıp da deneyin birde hocam

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam bazı uygulamlarda o oluyor benim 3 arkadasimda da j7 prime var hepsinde pubg mobil i güncellerken ilerliyor resimdeki gibi bence o google play in hatası farklı uygulamada dener msin?

Oyla:

s1000rr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
byaram
Cihazım
casper via m1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Play store nin güncellemesini kaldırıp da deneyin birde hocam
Hocam denedim yani klasik hertürlü çözümü denemişimdir cihazı formatlamayı düşünüyorum işe yararsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bazı uygulamlarda o oluyor benim 3 arkadasimda da j7 prime var hepsinde pubg mobil i güncellerken ilerliyor resimdeki gibi bence o google play in hatası farklı uygulamada dener msin?
Her uygulamada aynı sadece böylede olmuyor güncelleme gidiypr gidiyor mesela 20 takılı kalıyor canı isteyince devam ediyor

Son düzenleme:
Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam denedim yani klasik hertürlü çözümü denemişimdir cihazı formatlamayı düşünüyorum işe yararsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her uygulamada aynı sadece böylede olmuyor güncelleme gidiypr gidiyor mesela 20 takılı kalıyor canı isteyince devam ediyor
Uygulamayi silip yeniden yüklemeyi dener msin

Oyla:
Üst Alt