- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 5
Yükledim şebeke sorunu sıfır çokta hızlı saf android bildiğin YouTube bile yok
Evet hocam Aosp tabanlı romlarda șebeke sorunu olmuyor.Yükledim şebeke sorunu sıfır çokta hızlı saf android bildiğin YouTube bile yok
Peki andorid 10 tabanlı olanı var mıEvet hocam Aosp tabanlı romlarda șebeke sorunu olmuyor.
Var hocam. Ama henüz paylaşım yapmıyorum. Kamera uygulaması çalışmıyor ve bir çok bug bulunuyor.Peki andorid 10 tabanlı olanı var mı
Hocam ben de android 10 için soracaktım ya çünkü gesture kontrol ve full ekran kontrolü benim için önemli biraz o yüzden miui tabanlı kullanmak zorunda kalıyorumVar hocam. Ama henüz paylaşım yapmıyorum. Kamera uygulaması çalışmıyor ve bir çok bug bulunuyor.
Hocam rom şuan gündelik kullanıma uygun değil. İsterseniz genede atabilirimHocam ben de android 10 için soracaktım ya çünkü gesture kontrol ve full ekran kontrolü benim için önemli biraz o yüzden miui tabanlı kullanmak zorunda kalıyorum
Hocam teşekkür ederim ama günlük olarak da kullanabilmem lazım okula vs gittiğim için çok teşekkürler ama yine deHocam rom şuan gündelik kullanıma uygun değil. İsterseniz genede atabilirim
Rica ederim hocamHocam teşekkür ederim ama günlük olarak da kullanabilmem lazım okula vs gittiğim için çok teşekkürler ama yine de
Evet hocam. Romun içinde bulunun kamera Gcam değil. Yakışık 3-4 gün Pixel Experience Plus kullanmıştım bildirimlerde herhangi bir sorun yaşamadım.Kamera hata verdi başlarda bu gcam değil galiba bildirim sıkıntılari var