Recovery Mi 8 Lite OrangeFox Kurulum Rehberi

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
eyvallah, linkten indirdiğimiz zip içindeki recovery.img dosyasını çekiyoruz anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Mount kısmında açılışta şifre soruyor bir bilgin varmıdır?
Bendede oldu şimdi

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Bu durumda "Manage partitions" kısmından "Format data" yapmalısınız. Yalnız bütün fotoğraflarınız, müzikleriniz vs. silinir.

peki dokunmatiğin çalışması için bir çözüm var mıdır? Bende sadece kurtarıcı modda başlat diyince çalışıyor onun dışında yok

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
peki dokunmatiğin çalışması için bir çözüm var mıdır? Bende sadece kurtarıcı modda başlat diyince çalışıyor onun dışında yok
Dokunmatik romda mı çalışmıyor yoksa recovery kısmında mı çalışmıyor?

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Dokunmatik romda mı çalışmıyor yoksa recovery kısmında mı çalışmıyor?
recoveryde çalışmıyor hocam twrp nin sadece 3.2.3 multilangta dokunmatik çalışıyor. şuanda orangefox yüklü ama onda bile normal ses+ power ile girdiğimde çalışmıyor. sadece güncelleme kısmındaki seçeneklerden kurtarıcı modda başlat seçenğine bastığımda dokunmatik çalışıyor. Çok ilginç bir sürü twrp sürümü denedim ama yine de olmadı

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
recoveryde çalışmıyor hocam twrp nin sadece 3.2.3 multilangta dokunmatik çalışıyor. şuanda orangefox yüklü ama onda bile normal ses+ power ile girdiğimde çalışmıyor. sadece güncelleme kısmındaki seçeneklerden kurtarıcı modda başlat seçenğine bastığımda dokunmatik çalışıyor. Çok ilginç bir sürü twrp sürümü denedim ama yine de olmadı
Pitch Black vs. çalışıyor mu?

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Pitch Black vs. çalışıyor mu?
yok hayır onlarda da çalışmadı mi8 lite için olan hepsini denedim. Başka bi şey var sanki çünkü sizde ve diğer kullanıcıların birçoğunda böyle bi sorun yok diye biliyorum.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
yok hayır onlarda da çalışmadı mi8 lite için olan hepsini denedim. Başka bi şey var sanki çünkü sizde ve diğer kullanıcıların birçoğunda böyle bi sorun yok diye biliyorum.
Evet, daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Panelden kaynaklanıyor diyeceğim ama öyle olsa yine sadece sizin yaşamamanız gerekiyor. Kurtarıcı modda yükleme yaptığınzda herhangi bir sorun çıkmıyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Şu an aklıma başka bir çözüm gelmiyor ne yazık ki.

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Evet, daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Panelden kaynaklanıyor diyeceğim ama öyle olsa yine sadece sizin yaşamamanız gerekiyor. Kurtarıcı modda yükleme yaptığınzda herhangi bir sorun çıkmıyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Şu an aklıma başka bir çözüm gelmiyor ne yazık ki.
Birde bende bootlop sorunu vardı mesela telefonu yeniden başlatıyorum yazı vs gelmiyor ekranın ışığı yanıyor sadece sonra power ile tekrar yeniden başlatınca mi yazısı geliyor ve telefon normal bir şekilde açılıyor. Yani böyle bi sorun da vardı

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Birde bende bootlop sorunu vardı mesela telefonu yeniden başlatıyorum yazı vs gelmiyor ekranın ışığı yanıyor sadece sonra power ile tekrar yeniden başlatınca mi yazısı geliyor ve telefon normal bir şekilde açılıyor. Yani böyle bi sorun da vardı
Hocam az önce CraweL hocam da sizin yaşadığınız sorunun bir benzerini yaşadığını söyledi. Benim ekran panelim OrangeFox'ta "tianma" olarak gözüküyor. CraweL hocamın ise "boe" Eğer sizin de paneliniz "boe" ise durum panel kaynaklı olabilir. Zira aosp romlarda da benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor ve geliştiriciler panel kaynaklı olduğunu söylüyorlar.

Üst Alt