İnceleme Mi 8 Lite Objektifinden kareler

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
yok en azından ; benim kameramda böyle sorun yok video alırken karıncalanma yapmıyor vs. deseniz de ona göre yol çizerdim :)
Üstte belirttiğim gibi cihaz bende iken böyle bir sorun olmadı. Şuan cihaz kardeşimde. Ben başka cihaza geçtim

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Bu şekilde çekememek sizin sorununuz benim degil . Fotoğraf da shop yok , dogru ışık dogru çekim . Pc mevcut degil .hatta bu yüzden yeni aldığım Redmi note 9s e rom dahi atma şansım yok. En son 2013 de pc sahibi idim sinirlenip duvara fırlattım . Adobe Photoshop CS5 bilgim orta düzeyde. Ancak bu fotoğraflarda shop yok . Olsa söylerim , bunun için neden yalan çabasına gireyim? Tekrar söylüyorum yapacak pc de yok.

Yorumlar da görürsün ;

Burada

Ve shop olsa belirtirim ben Xiaomi ye çalışmıyorum bakın bunlar shopsuz diye reklam derdim yok.
En üstteki 2 fotoğrafın trende 90 km ile giderken çekildiğine de inanmazsın sen

Edit : sag alttaki etiketi telefonun kendi galeri uygulması yapabiliyor PC ye gerek yok.

Hocam aman sakin duvara fırlatma PC ni eşyaların günahı ne akışına bırak herkes kendi filminde figüran çokta takmamak lazım ne de olsa sağ çıkamayacağız hepsi bitecek ne demişler bu dünya ne bana ne sana kimseye kalmaz etme bulma dünyası saygılar

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Hocam aman sakin duvara fırlatma PC ni eşyaların günahı ne akışına bırak herkes kendi filminde figüran çokta takmamak lazım ne de olsa sağ çıkamayacağız hepsi bitecek ne demişler bu dünya ne bana ne sana kimseye kalmaz etme bulma dünyası saygılar
Maalesef o zamanlar psikolojik olarak çok sıkıntılı bir süreç deydim. Üniversite askerlik işsizlik hepsi bir arada yüklenmişdi .. kesinlikle pişmanım, Şimdi adam gibi laptop alamiyorum 5000 den başlıyor . Keşke fırlatmasaydım da eski oyunları dahi olsa oynayabilseydim

Son düzenleme:

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Maalesef o zamanlar psikolojik olarak çok sıkıntılı bir süreç deydim. Üniversite askerlik işsizlik hepsi bir arada yüklenmişdi .. kesinlikle pişmanım, Şimdi adam gibi laptop alamiyorum 5000 den başlıyor . Keşke fırlatmasaydım da eski oyunları dahi olsa oynayabilseydim

Dedim ya hocam etme bulma dünyası kendin ettin kendin buldun pişmanlıkta bir tecrübedir değerini kaybetmeden anlayamazsın

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Dedim ya hocam etme bulma dünyası kendin ettin kendin buldun pişmanlıkta bir tecrübedir değerini kaybetmeden anlayamazsın
Pardon da ne yaptım söylermisin . ? Senin sorunun ne shop olmayan fotoğraflara shop degil dedigim den mi agresifliğin ? Tamam shop hatta Bırak shopu aslında hepsi canon cihazla çekildi fligranlar shop . Oldumu .

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam elinize sağlık çekimler harika clap~~
Sakin olun boşverin canınızı hiç bişey için sıkmayın arkadaşın shop demesinin sebebi fotoğraflar renkli cıvıl cıvıl o yüzdendir bunun sebebide xiaominin AI modu yemek çimen gökyüzü vs algılayınca renkleri kendisi düzenliyor hatta üstünde yazılar bulunan bi kağıt resmi çekmeyi deneyin parlaklığı arttırıp keskinlik basıyor daha okunabilir olması için :)

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Hocam elinize sağlık çekimler harika clap~~
Sakin olun boşverin canınızı hiç bişey için sıkmayın arkadaşın shop demesinin sebebi fotoğraflar renkli cıvıl cıvıl o yüzdendir bunun sebebide xiaominin AI modu yemek çimen gökyüzü vs algılayınca renkleri kendisi düzenliyor hatta üstünde yazılar bulunan bi kağıt resmi çekmeyi deneyin parlaklığı arttırıp keskinlik basıyor daha okunabilir olması için :)
Teşekkürler güzel yorumunuz için... ben çekimlerde ışığa çok dikkat ediyorum. Kadrajada ki görüntünün de güzel olmasına. Misal gün dogumu olan bir fotoda hemen yanda elektrik direği var ama almadım onu kadraja. Olayı bozuluyor ama dikkatimiden kaçmiş kaldırım taşları. Profesyonel bir fotoğrafçı degilim sadece iyisini yapmaya çalışıyorum bir hobi sadece .
Aynen öyle renkli yapıyor , manzara fotoğraflarında çok başarılı bu yüzden. Ama gidip bir insan çeksem o kadar başarılı degil. Aynı şekilde MiA1 de de öyleydi .

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Üye konu içindeki davranışından dolayı uyarı puanı almıştır
Teşekkürler güzel yorumunuz için... ben çekimlerde ışığa çok dikkat ediyorum. Kadrajada ki görüntünün de güzel olmasına. Misal gün dogumu olan bir fotoda hemen yanda elektrik direği var ama almadım onu kadraja. Olayı bozuluyor ama dikkatimiden kaçmiş kaldırım taşları. Profesyonel bir fotoğrafçı degilim sadece iyisini yapmaya çalışıyorum bir hobi sadece .
Aynen öyle renkli yapıyor , manzara fotoğraflarında çok başarılı bu yüzden. Ama gidip bir insan çeksem o kadar başarılı degil. Aynı şekilde MiA1 de de öyleydi .

Yok ışığa dikkat ediyorum yok şu yok bu yalan dolan anca bizde mi 8 lite kullanıyoruz şop yapıp paylaşıyorsun bu benim düşüncem :D

Üst Alt