Yardım Mi 8 lite mobil veri !!!!

omerfyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
Arkadaşlar 6/128 kullanıyorum android 9 - 10.2.2 yüklü. mobil ağ niçin böyle acaba koyu yerlerde kesilmiş mi demek oluyor bir çözümü var mı ??

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-25-13-40-14-226_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-03-25-13-40-14-226_com.miui.securitycenter.png
    81,8 KB · Görüntüleme: 91

Mmurat33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Yarın telefonu üzülerek servise göndereceğim . Mi pislanliktir cümlesini servisten sonraya bırakıyorum .hala şebeke sorunu mobil kopmalar yaşar İsem o zaman mi pişmanlık olur.

Oyla:

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Büyük hevesle aldığım mi 8 lite beni oldukça üzdü mobil ağda kopma sorunu geçtik android dokuzdan sonra kameraya bir şey oldu kamera HD çekmiyor 4 k da bile 480 p gibi çekiyor ne yapabilirim çözüm lütfen beni şaşırtan amiral gemisi mi 8 in bir altı mi8 lite nasıl oluyorda bu kadar problemli oluyor ürünü aldıktan sonra bu forma denk geldim formda mi 8 lite den şikayet cokmus fakat ürünü aldıktan sonra anladım bazı şeyleri
Arkadaşlar yok mu cevap ayrıca formu okudum redmi 5 plus kullanıyorum dokunmatik sıkıntısı var mı 8 lite aldım problemler başladı saskinim güvenerek aldığım bir marka idi ne yapabilirim mi 8 lite için bilgi alabilir miyim

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Arkadaşlar yok mu cevap ayrıca formu okudum redmi 5 plus kullanıyorum dokunmatik sıkıntısı var mı 8 lite aldım problemler başladı saskinim güvenerek aldığım bir marka idi ne yapabilirim mi 8 lite için bilgi alabilir miyim
Bir çözüm bulacaklarını sanmıyorum aylardır sorunlar devam ediyo gelen güncellemeler bi tık daha kötü yapıyor cihazı, birkaç aya cihaz çöp olur çok umut bağlamayın bence :D

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Arkadaslar mobil veri sorunuyla ilgili lutfen geri bildirimde bulunun yani Türkiye de oldugununda altini cizin oyunlarda filan kopmalar oldugunu belirtin yardimci olurlar.

Oyla:
Üst Alt