- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 8
Arkadaşlar yok mu cevap ayrıca formu okudum redmi 5 plus kullanıyorum dokunmatik sıkıntısı var mı 8 lite aldım problemler başladı saskinim güvenerek aldığım bir marka idi ne yapabilirim mi 8 lite için bilgi alabilir miyimBüyük hevesle aldığım mi 8 lite beni oldukça üzdü mobil ağda kopma sorunu geçtik android dokuzdan sonra kameraya bir şey oldu kamera HD çekmiyor 4 k da bile 480 p gibi çekiyor ne yapabilirim çözüm lütfen beni şaşırtan amiral gemisi mi 8 in bir altı mi8 lite nasıl oluyorda bu kadar problemli oluyor ürünü aldıktan sonra bu forma denk geldim formda mi 8 lite den şikayet cokmus fakat ürünü aldıktan sonra anladım bazı şeyleri
Bir çözüm bulacaklarını sanmıyorum aylardır sorunlar devam ediyo gelen güncellemeler bi tık daha kötü yapıyor cihazı, birkaç aya cihaz çöp olur çok umut bağlamayın benceArkadaşlar yok mu cevap ayrıca formu okudum redmi 5 plus kullanıyorum dokunmatik sıkıntısı var mı 8 lite aldım problemler başladı saskinim güvenerek aldığım bir marka idi ne yapabilirim mi 8 lite için bilgi alabilir miyim