Bu romda daha fazla özelleştirme bulunuyor. En iyi rom Mi Rom BetaEu ile bu rom arasındaki fark nedir? En iyisi hangisi custom romlar arasında mi8 lite icin?
Bu romda daha fazla özelleştirme bulunuyor. En iyi rom Mi Rom Beta
MIUI 11 - Mi 8 Lite Mi Room (Android 9.0) 9.11.7Beta Rom
Mi-Room, Xiaomi geliştirme ekibinin çalıştığı MIUI'in resmi Çin versiyonlarına dayanıyor. MIUI'in Çince versiyonları global versiyonlardan daha sık güncellenmektedir, daha ayrıntılı olarak çalışmaktadır ve birçok kritik hatanın ortaya çıkması nedeniyle gereksiz özelleştirmelere aşırı...forum.miuiturkiye.net
Evet Mi rom kullanıyorum. Mi Rom konusuna ekran görüntülerini ekledim hocam. Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz. Bütün işlemleri otomatik olarak yapacaktır.Hocam siz sanırım mi rom kullaniyorsnuz değil mi? Ekran görüntüsü ekleme şansınız var mi linkini koyduğunuz konuya merak ediyorum özelleştirme olarak neler var. Custom rom yüklemek istiyorum fakat beceremem diye korkuyorum. Bl kilidi, root falan
İlgin için çok teşekkür ederimEvet Mi rom kullanıyorum. Mi Rom konusuna ekran görüntülerini ekledim hocam. Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz. Bütün işlemleri otomatik olarak yapacaktır.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net