- Adım
- Mami0666
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 3
Daha da bekliyecez heralde
Bu ayın sonuna gelir inşallahMi 9 se henüz yeni geldi mi 8 ailesi benim tahminim en geç eyülde gelir ekime kalacağını sanmıyorum
Bekliyoruz daha çıkmadıGelen var mı Redmi note 9'a bile gelmiş durumda...
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acele etmeyin hocam, gelen güncelleme şarjınızın hızlı tükenmesine sebep olacak, çok fazla beklentiye girmeyin.Gelen var mı Redmi note 9'a bile gelmiş durumda...
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi romdasınız hocam ? Globalde ben 6 saate şükrediyordum. Şuan MIUI 12 olmasına rağmen 7 saate yakın süre alıyorum.Ben daha hiçbir global stable da pilin hızlı bittiğine rastlamadım hocam
11.0.3 yüklü sabah 8 de şarjdan çıkarıyorum işte aramalarda kullanıyorum öğlen cod mobile atıyoruz akşam 6 da eve geldiğimde clash of clans oynuyorum pes atıyorum youtube da müzik video izliyorum akşam 23:00 civarı şarja takıyorumHangi romdasınız hocam ? Globalde ben 6 saate şükrediyordum. Şuan MIUI 12 olmasına rağmen 7 saate yakın süre alıyorum.
2 yıl olacak kullanalı telefonu çok memnunum performans şarj olsun görüntü olsun süper11.0.3 yüklü sabah 8 de şarjdan çıkarıyorum işte aramalarda kullanıyorum öğlen cod mobile atıyoruz akşam 6 da eve geldiğimde clash of clans oynuyorum pes atıyorum youtube da müzik video izliyorum akşam 23:00 civarı şarja takıyorum