- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 8
Hocam sizde benim gibi Android Q beklentisiyle bunalımdamısınız yoksa
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Doğrudur hocam
Hocam sizde benim gibi Android Q beklentisiyle bunalımdamısınız yoksa
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Herşeyi silip romu magiski vb geri yükledim düzeldi bana denk gelen bir hata herhalde yardımların için teşekkür ederimAklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor hocam malesef.
Ben ve ertndrsn hocam sorunu bu şekilde çözmüştük.
Ben geçtim şuanlık güzel geçmeye değer benceGlobalden buna geçilir mi? Önerir misiniz?
Bendeki psikolojik mi yoksa gerçekten mi öyle emin değilim ancak EU Beta EU globale göre daha seri çalışıyor gibi. Bilmiyorum kullanan diğer arkadaşlar da katılır mi bana?Globalden buna geçilir mi? Önerir misiniz?
Bir arkadaş ram tüketiminin fazla olduğunu yazmış sizce doğrumu? Batarya kullanımı globale göre daha mı iyi?Ben geçtim şuanlık güzel geçmeye değer bence
Ne zamandır kullanıyorsunuz?Bendeki psikolojik mi yoksa gerçekten mi öyle emin değilim ancak EU Beta EU globale göre daha seri çalışıyor gibi. Bilmiyorum kullanan diğer arkadaşlar da katılır mi bana?
2 gün falan oldu batarya kesinlikle globale göre daha iyiBir arkadaş ram tüketiminin fazla olduğunu yazmış sizce doğrumu? Batarya kullanımı globale göre daha mı iyi?
Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Android 10 calismalari nedeniyle oldugu dusunuluyor.9.11.22 neden hala mi 8 lite'a gelmedi bilgisi olan var mı?