Soru Mi 8 lite MIUI 10 Vakıfbank giriş sorunu

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Cihazın mi 8 lite MIUI 10 kararlı sürüm yüklü. Vakıfbank uygulamasına girince kullanıcı adı ve şifre girişinden sonra devam et butonu aktif olmuyor ve giriş yapamıyorum. Tüm izinlerini açtım uygulamanın. Vakıfbank ile görüştüm çözemediler sorunu. Sizlerin arasında da bu sorunu yaşayan ve çözen birileri var mı? Çözen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Resim 2 deki Açılır Pencere Gösterme nin pasif olması gerekmiyor mu?
Sanki engellenmiş görünüyor.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Resim 2 deki Açılır Pencere Gösterme nin pasif olması gerekmiyor mu?
Sanki engellenmiş görünüyor.
Açılır pencerede gösterecek herhangi bir işlemi olmadığı için sorun teşkil etmiyor hocam bu şekilde kullanıyorum.
Defalarca tekrar yükledim. Farklı Wifi dan da 4g den de denedim olmuyor. Ayar ekran görüntüleri de şu şekilde. Sizinki ile kıyaslarsanız sevinirim
Hocam ben uygulamayı beta olarak kullanıyorum bu arada. İsterseniz Play Store'de bulup az aşağıda Betaya Katıl'a dokunun uygulamaya güncelleme gelecektir. Güncellemesini yaparak deneyin tekrar.

Oyla:

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Açılır pencerede gösterecek herhangi bir işlemi olmadığı için sorun teşkil etmiyor hocam bu şekilde kullanıyorum.

Hocam ben uygulamayı beta olarak kullanıyorum bu arada. İsterseniz Play Store'de bulup az aşağıda Betaya Katıl'a dokunun uygulamaya güncelleme gelecektir. Güncellemesini yaparak deneyin tekrar.
Bir de onu deneyelim hocam. Şimdi girdim betaya kayıt oluyorum artık hayırlısı. Alaka gösterdiğin için teşekkür ederim.

Oyla:

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Rica ederim hocam.
Betayı de denedim yine giremiyorum. Sabah Vakıfbank ile görüştüğümde ayarlardan geliştirici seçeneklerinden etkinlikleri sakla seçeneği kapalı olması lazım dedi. Telefonda ben böyle bir ayar bulamadım. Belki bilgin vardır diye bir de sana sorayım

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Betayı de denedim yine giremiyorum. Sabah Vakıfbank ile görüştüğümde ayarlardan geliştirici seçeneklerinden etkinlikleri sakla seçeneği kapalı olması lazım dedi. Telefonda ben böyle bir ayar bulamadım. Belki bilgin vardır diye bir de sana sorayım

Böyle bir seçenek mevcutta sizin aktif etme olasılığınız mümkün değildir.
Cihazın fabrika ayarları halinde geliştirici seçeneklerinde zaten kapalıdır bu.
Yani sorunun kaynağı Rom kaynaklı olsa başka banka uygulamalarında da sorun yaşamanız gerekir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Hocam çözdüm olayı. Adamlar ilk girişte Apple cihazda kullandığım 6 haneli mobil bankacılık şifresini değil 8 haneli internet bankacılığı şifresini istiyor. İnternet bankacılığı şifresini alıp mobil bankacılık uygulamasına ilk girişi bu şifre ile yaptım ve sonrasında mobil bankacılık şifresini belirleyip girdim. Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın lütfen.

Oyla:
Üst Alt