Rom Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.3.21 Global Beta Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan2121
Cihazım
Poco M3 pro
Konular
6
Karanlık mod geldi yalnız bildirim gelince okunmuyor simsiyah mesaj bunu nasıl düzeltiriz

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
Arkadaslar bende stabil globaldeyim ama bj cihaz anntrollock mi nedir ona dusermi global 9.6.5.0 dusursem ne dersiniz sikinti olumrh acaba sebeke problemi var chnku

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
Yani bl kilidini acip miflash tool la direk gecebiliyormuyuz sikinti yasamadan global stabil dedigim kararli global delirecem yaa

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Yani bl kilidini acip miflash tool la direk gecebiliyormuyuz sikinti yasamadan global stabil dedigim kararli global delirecem yaa
Bende kvk ya gotursem gecirirler mi acaba hemen. Valla artik guncelleme yapmicam yaa gerci daha ne kadar kotu olucaksa yani gercekten arkadaslar elimizdeki cihazlar super mi 8 lite fiyatinin ustunde bir cihaz yazilimi eksi sadece epeyden karsilastirabilirsiniz ekranina kadar 2700 civarinda ayni hatta bence biraz gerisinde cihazlar var. Elimizden geldigince her guncellemeyi inceleyelim ve hatalari raporlayarim mobil veri sorunu herkes olmadindan dikkate almiyorlardir. Gercektende sacma bir sorun cihazdan cihaza fark ediyor ben bolgeyi ingiltere yaptim. Ve 2. Slota taktim karti suan bir problem yok 5-6 saatir. Dedigim gibi yazilimlari kontrol edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt