Soru Mi 8 Lite mı , Note 7 mi ?

Hakanyasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.note 7 48 MP ama mi 8 lite sanki kamera daha iyi ki ön kamerası 24 daha iyi..sadece batarya note 7de öne çıkıyor .hatta mi 8 lite metal kasa diğeri metal görünümlü.4k video çekme bile mi 8 lite da var diğerinde yok.
Arasında 150lira birşey oynuyor..karar veremedim.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Mi 8 lite yazılımsal hataları göz önünde bulundurarak kesinlikle note 7. Ama ben sizin yerinizde olsam. Mi 8 se alırdım .yuklerdim eu stabil. Arkama yaslanirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.note 7 48 MP ama mi 8 lite sanki kamera daha iyi ki ön kamerası 24 daha iyi..sadece batarya note 7de öne çıkıyor .hatta mi 8 lite metal kasa diğeri metal görünümlü.4k video çekme bile mi 8 lite da var diğerinde yok.
Hatta mi 9 SE bakın bi. İstanbul'da satışlar baslamis.

Oyla:

Hakanyasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakalım ona bütçe yetermi

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Mi 8 Lite , Mobil Bağlantı konusunda bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlardan dolayı henüz yeterli optimize seviyeye ulaşamadı.

Bu yüzden çok daha yeni ve şık bir cihaz olan RedMi Note 7 cihazını tercih etmenizi tavsiye ederim.

Bada hocamızında bahsettiği üzere , Eğer garanti sizin için dert değil ve de yazılımsal işlemler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş kaftan.
Donanımsal olarak Bahsettiğiniz her iki cihazdanda çok daha üstün bir cihazdır. Sahibinden.com 'da 1500-1600 TL civarlarında ürünü bulabilirsiniz.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz hayırlı olsun hocam :)

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Mi 8 Lite , Mobil Bağlantı konusunda bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlardan dolayı henüz yeterli optimize seviyeye ulaşamadı.

Bu yüzden çok daha yeni ve şık bir cihaz olan RedMi Note 7 cihazını tercih etmenizi tavsiye ederim.

Bada hocamızında bahsettiği üzere , Eğer garanti sizin için dert değil ve de yazılımsal işlemler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş kaftan.
Donanımsal olarak Bahsettiğiniz her iki cihazdanda çok daha üstün bir cihazdır. Sahibinden.com 'da 1500-1600 TL civarlarında ürünü bulabilirsiniz.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz hayırlı olsun hocam :)
Elinize ağzınıza sağlık hocam .bende sizin gibi demek istemiştim :Dyn~~handshake~~

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Hepsini bi kenara koyun hocam biraz daha üzerine koyarak mi 9SE ye veya poco f1 e de yönelebilirsiniz.
Sizi Mi 8 lite üzmez, Resmi note 7 sevindirmez.
Poco f1 memnun eder. Mi 9SE yüzünüzü güldürür Yes~~

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hepsini bi kenara koyun hocam biraz daha üzerine koyarak mi 9SE ye veya poco f1 e de yönelebilirsiniz.
Poco f1 memnun eder. Mi 9SE yüzünüzü güldürür Yes~~
Mi 9se düşüncesi beni çok cezbettiriyor. Yüzünüzu güldürur dediniz ya hocam, şuan yüzüm gülümsedi resmen :D

Oyla:

Hakanyasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden bulacam 9 de yi.benim en fazla butcem 1900 falan hadi 2000olsun. Şimdi baktım netten sahibinden hep kayıt açılmamış Türkçe dil desteği gelmemiş.falan .mi 8 se ise sahibinden var 1500 ama nette 2300falan şimdi sahibinden elden alma şansım yok kim satıyor sknti çıkma durumunda var.

Poco f1 memnun eder. Mi 9SE yüzünüzü güldürür Yes~~[/QUOTE
Bende zaten mi 6 var baya memnunum eşime alcam

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Nereden bulacam 9 de yi.benim en fazla butcem 1900 falan hadi 2000olsun. Şimdi baktım netten sahibinden hep kayıt açılmamış Türkçe dil desteği gelmemiş.falan .mi 8 se ise sahibinden var 1500 ama nette 2300falan şimdi sahibinden elden alma şansım yok kim satıyor sknti çıkma durumunda var.
Semers , Turan GSM gibi Sahibinden.com üzerinden Cep Telefonu satışlarında güvenilir mağazaları tercih edebilirsiniz.

Oyla:

teoman017

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Redmi Note 7 ye Gcam kur arkana yaslan 4k video çekim şansı da sunuyor sana Gcam o yönden sıkıntın olmasın

Oyla:
Üst Alt