Nasıl bir saat hocam görüntü atabilir misiniz? Ayrıca farklı Temalar kullanılarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.Arkadaşlar Mi8 lite model telefonuma, Mi 8 modelinin kilit ekranındaki saati nasıl ekleyebilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?
Bu kilit ekranındaki saatten hocam. Birçok temayaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.baktım ama bulamadım
Mi8 lite için o ayar yok hocam amoled ekranlarda olabilir always on display diye biliyorum ben...Always on Display özelliği sanırım hocam sorduğunuz.
Ayarlar > Ekran > Ortam ekranı > Her zaman açık
Bu özellik lite modellerde bulunmamakta hocamAlways on Display özelliği sanırım hocam sorduğunuz.
Ayarlar > Ekran > Ortam ekranı > Her zaman açık aktif hale getirin. Telefonu kilitlediğinizde belirecektir.
Başlıkta yazdığın Mi 8 Lite Kilit Ekranı Saati Problemi ile içeriğide söylediğin şeyin pek problem olduğunu düşünmüyorum istersen daha bilgilendirici ve düzgün bir şekilde başlığı düzenlemelisin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi8 lite için o ayar yok hocam amoled ekranlarda olabilir always on display diye biliyorum ben...
Anladım hocam 3. parti yazılımla olacak o halde. Fakat fazla batarya tüketimi yapabilirBu özellik lite modellerde bulunmamakta hocam