Cihazın yeniden başlamasından önce cihazda neler yaptınız, neler yüklediniz...Mi 8 lite cıhazım kendi kendine yeniden başlıyor sebebi ne olabilir
bişeyCihazın yeniden başlamasından önce cihazda neler yaptınız, neler yüklediniz...
[automerge]1574882187[/automerge]bişey yüklemedim instagramdan video çekiyordum kapandı
Orijinal tema. Ben hiç güncellemedim telefonuBende de öyle oldu 3-4 defa. Kesinlikle çok sinir bozucu. 11'e güncelledikten sonra hiç olmadı. İnşallah olmaz yine. Birşey sormak istiyorum. Orijinal temayı mı kullanıyorsun yoksa başka bir tema mı?
Böyle küstah cevaplar verirseniz size kimse yardımcı olmaz insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor siz ise dalga geçiyorsunuzbişey
[automerge]1574881882[/automerge]
Bence yanlış bir anlaşılma olmuş sanki. Mesajın devamında "bişey yüklemedim instagramdan video çekiyordum kapandı" yazıyor. Bir kopukluk var sanki.Böyle küstah cevaplar verirseniz size kimse yardımcı olmaz insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor siz ise dalga geçiyorsunuz
Ne alakası var kardeşim küstahlıkla olanı söylüyorum instagramdan video çekerken kapandı illa bişey indirmem mi lazımBöyle küstah cevaplar verirseniz size kimse yardımcı olmaz insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor siz ise dalga geçiyorsunuz
İyi oku mesajlarıNe alakası var kardeşim küstahlıkla olanı söylüyorum instagramdan video çekerken kapandı illa bişey indirmem mi lazım
Aynı sorun bendede var çok hızlı güç tuşuna basınca tuş takılıyor kendi kendine restart atıyor. Tuşa vurunca biraz kendine geliyorMi 8 lite cıhazım kendi kendine yeniden başlıyor sebebi ne olabilir