Yardım Mi 8 lite kamera sorunu mu acaba?

angelwolk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melek
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 9.6.5.0
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba..
Mi 8 lite telefon aldim. Bir bayan olarak tabi önceliğim kamera oldu. On kamerayı açtığımda beauty kısmında makeup özelliğinin olduğunu gordum. Fakat bütün uğraşlarima rağmen bu özelliğini kullanmadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Herkesin telefonu böyle mi yoksa bı yerden özelliğini açmam mi lazım?yoksa kamerada bir sorun mu var acaba? teşekkürler

angelwolk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melek
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Bir de öyle deneyeceğim çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de mi 8 lite var. fark oluyor ama çok az, en belirgin fark, dudak parlatıcısını sonuna kadar açtığında farkedebiliyorsun.

angelwolk
ben başka bir problem farkettim, acaba benim cihaz mı sorunlu diye sizden birşey denemenizi rica edeceğim. telefonun yaptığı video kayıtlarını sonradan izledğimde videonun ilk 1-2 saniyesinde hoparlör patlıyormuş gibi boş bir ses geliyor. sizde de aynı sorun var ise bildirim yapacağım, deneyebilir misiniz?
Ben şimdi test amaçlı video çektim. Dediğiniz gibi bir ses oluşmadı benimkinde..

Oyla:

buket

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buket
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Merhaba..
Mi 8 lite telefon aldim. Bir bayan olarak tabi önceliğim kamera oldu. On kamerayı açtığımda beauty kısmında makeup özelliğinin olduğunu gordum. Fakat bütün uğraşlarima rağmen bu özelliğini kullanmadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Herkesin telefonu böyle mi yoksa bı yerden özelliğini açmam mi lazım?yoksa kamerada bir sorun mu var acaba? teşekkürler
Hocam aynı sorun bende de var çözüm buldunuz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba..
Aynı sorun bende de var çözüm buldunuz mu

Oyla:

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Arkadaşlarr ben de bir şey sormak istiyorum mii 8'in ön kamerasında yapay zeka yok mu yakın bir arkadaşım lite aldı dün farkettim onda olur da biz de nasıl olmaz

Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Arkadaşlarr ben de bir şey sormak istiyorum mii 8'in ön kamerasında yapay zeka yok mu yakın bir arkadaşım lite aldı dün farkettim onda olur da biz de nasıl olmaz
Bendede mi 8 Se Var Yukarda Yapay Zeka işareti çıkmıyo.. Ama arka kamerada çıkıyo

Oyla:

Serkan_citil4638

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
0
Yazılım güncellemesi ile çözülecektir.Sürüm güncellemesi bekleyin.
Bende de mi 8 lite var Instagram Snapchat gibi uygulamalarda kamerayı açtığımda çok yakından gösteriyor bu sorunun çözülmesini istiyoruz şimdiden teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt