Yardım mi 8 lite ışık süzme sorunu

noxeble

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2
Telefon Modeli
mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Daha 1 günlük bile değil cihaz bugün kapalı kutusunu açtık arkasındaki Mİ logosunun altında çöp kutusu logosu ve CE yazan yerde ışık sızması var böyle bir saçmalık olması mümkün müdür ? başka aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı hiç ? Bilgilendirirseniz sevinirim ek'e fotoğrafını koydum.

Ekli dosyalar

• aef66eef-fc20-42d5-bcf6-73f5a838aaa5.jpg
    aef66eef-fc20-42d5-bcf6-73f5a838aaa5.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 51

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Daha 1 günlük bile değil cihaz bugün kapalı kutusunu açtık arkasındaki Mİ logosunun altında çöp kutusu logosu ve CE yazan yerde ışık sızması var böyle bir saçmalık olması mümkün müdür ? başka aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı hiç ? Bilgilendirirseniz sevinirim ek'e fotoğrafını koydum.
Cihaz global versiyon değil di mi hocam? Global versiyon cihazlarda arkadaki o yazılar fabrika çıkışı olarak bulunuyor. Ancak Çin cihazlarında o yazılar olmuyor ve ithalatçı firma lazerle kendi yapıyor. O yazıların bulunması kanuna göre gerekli. Lazerin dozu biraz çok kaçınca da bu tarz durumlar oluyor maalesef.

Oyla:

noxeble

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz global versiyon değil di mi hocam? Global versiyon cihazlarda arkadaki o yazılar fabrika çıkışı olarak bulunuyor. Ancak Çin cihazlarında o yazılar olmuyor ve ithalatçı firma lazerle kendi yapıyor. O yazıların bulunması kanuna göre gerekli. Lazerin dozu biraz çok kaçınca da bu tarz durumlar oluyor maalesef.

Üzerinde kutuda global version yazıyor hocam anlamadım bende

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ben mi note 3 kullanıyorum aynı sorun bende de var arka kapak cam olduğu için lazer ışınları kapağın içerisindeki renkli katmanı eritiyor, estetik olarak sorun oluyor onun dışında sorun yok, garanti firması ile görüşülerek kapağın değişmesi talep edilebilir. Ancak farklı bir cihaz ile değişim olduğunda da aynı sorun ile karşılaşmak çok olası.

Oyla:
Üst Alt