Yardım Mi 8 Lite için kernel ve rom önerisi

Shenva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi K60
Konular
12
Öncelikle iyi forumlar, mi 8 lite cihazım için bana en memnun olduğunuz rom ve kernel önerilerini bekliyorum. Başta mi 8 litenin dahilerinden olan CraweL hocamdan ve diğer tüm mi 8 lite seven kullanıcılardan yardımları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
İstediğiniz herşey burada hocam, seçin beğenin alın :)

Hocam arkadaşın mi8 lite cihazı var her yeri kasıyor, saçma hatalar veriyor. BL açıp twrp ile temizleyeceğim ardına fastboot rom kuracağım. Önerdiğiniz fastboot rom var mı yoksa son sürüm mü kurayım? Aldığından beri hiç sıfırlanmamış her güncellemeyle şişmiş olsa gerek. TWRP son sürüm kuracağım sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam arkadaşın mi8 lite cihazı var her yeri kasıyor, saçma hatalar veriyor. BL açıp twrp ile temizleyeceğim ardına fastboot rom kuracağım. Önerdiğiniz fastboot rom var mı yoksa son sürüm mü kurayım? Aldığından beri hiç sıfırlanmamış her güncellemeyle şişmiş olsa gerek.
Hocam ilk önce recovery üzerinden sıfırlamayı deneyin, sorun çözülmezse fastboot rom güzel bir alternatif olabilir, fastboot rom fark etmez hocam, istediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Hocam tam emin değilim hiç denemedim ama cihazda miui 12 varsa 11 kurmaya kalkarsanız rollback olabilir.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam ilk önce recovery üzerinden sıfırlamayı deneyin, sorun çözülmezse fastboot rom güzel bir alternatif olabilir, fastboot rom fark etmez hocam, istediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Hocam tam emin değilim hiç denemedim ama cihazda miui 12 varsa 11 kurmaya kalkarsanız rollback olabilir.
MIUI 11 kararlı aynı romu kuracağım hocam ama twrp son sürüm kuracağım sıkıntı çıkar mı? Bootloop sorunu falan olmasın yeterli fastboot kurunca gidecek zaten twrp.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
MIUI 11 kararlı aynı romu kuracağım hocam ama twrp son sürüm kuracağım sıkıntı çıkar mı? Bootloop sorunu falan olmasın yeterli fastboot kurunca gidecek zaten twrp.
Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam, bazen boe ekran paneli kullanan cihazlarda sorun olabiliyor. Ben 3.2.3.0 sürümünü kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam, bazen boe ekran paneli kullanan cihazlarda sorun olabiliyor. Ben 3.2.3.0 sürümünü kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.
Tamam hocam. Az önce paneli araştırıyordum da sanırım android 10 ile panel sorgulama kalkmış.

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dostum sana önerim mi 8 lite healer rom(eu beta daha optimize rom sürekli güncellemene gerek yok) ve morph eas kerneli . Animasyonlar ve performans çok doyurucu ve sorunsuz romdur . Yardıma ihtiyacın olursa bana sorabilirsin

Oyla:
Üst Alt