Soru Mi 8 lite için güncel en iyi rom hangisidir?

Kaan5861

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar şuan mi 8 lite telefonda kullandığınız ve hem pil hem de performans ve akıcılık açısından iyi olan kullandığınız veya önereceğiniz bir rom var mı? MIUI 12.5 gelecek gibi durmuyor. Redmi 7A bile bugün aldı 12.5 bizde tık yok.

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Arkadaşlar şuan mi 8 lite telefonda kullandığınız ve hem pil hem de performans ve akıcılık açısından iyi olan kullandığınız veya önereceğiniz bir rom var mı? MIUI 12.5 gelecek gibi durmuyor. Redmi 7A bile bugün aldı 12.5 bizde tık yok.
Cihazın bootloader kilidi açık mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidi açıksa kurabilirsiniz.

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
MIUI 12.5 çok kullandım sildim tekrar şimdi MIUI 11.1 kullanıyorum yani MIUI 12.5 çıkalı çok oldu ama gcam çalışmıyor ondan dolayı kullanmıyorum. Performans ve batarya için kullanmadığınız uygulamaları silin bazı sistem uygulamalarını sildim şuan batarya çok iyi gidiyor

Kaan5861

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık değil ama açabiliyorum ben sorun yok onda. Ben çoğu sistem uygulamasını sildim 60-70 tanesini silmişimdir. Telefonum performans anlamında iyi aslında ama 12.5 global bekliyorum işte daha stabil olması için. Ve sanırım yine beklemek en iyisi.

Üst Alt