Çözüldü Mi 8 lite hızlı şarj

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar Mi 8 lite hızlı şarj özelliği olduğunu biliyoruz lakin kaç W desteklediğini bilmiyorum. Bileniniz varsa ve söylerse sevinirim
Kutudan çıkan adaptör 10w destekliyor ama telefon quick charge 3.0 destekliyor yani 18w'a kadar çıkabiliyor

Yalcin06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi8lite
Konular
6
Şarjla ilgili bir konu varken ekstra bir konu açma gereği duymadim. Fazla kalabalık yapmaya gerek yok.

Mi 8 lite kullanicisiyim

Şimdi konu şu arkadaşlar. Bir kaç seferdir telefonumun şarjını tam dolum yapıp çıkarınca hemen %99'a düşmekte bu bana normal gelmedi. Hatta şarjdan çıkarınca artık bataryası eskisi gibi uzun gitmiyor buda MIUI 11 den sonra olmaya başladı. Ne yapmalıyım çaresi varmı yokmu. Henüz daha senesini doldurmadı telefon.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Şarjla ilgili bir konu varken ekstra bir konu açma gereği duymadim. Fazla kalabalık yapmaya gerek yok.

Mi 8 lite kullanicisiyim

Şimdi konu şu arkadaşlar. Bir kaç seferdir telefonumun şarjını tam dolum yapıp çıkarınca hemen %99'a düşmekte bu bana normal gelmedi. Hatta şarjdan çıkarınca artık bataryası eskisi gibi uzun gitmiyor buda MIUI 11 den sonra olmaya başladı. Ne yapmalıyım çaresi varmı yokmu. Henüz daha senesini doldurmadı telefon.
Hard reset atıp temiz kurulum yaparsanız daha iyi batarya performansı alabilirsiniz

Yalcin06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi8lite
Konular
6
Valla hocam ben o konulara çok yabancıyım ne nasıl yapılır bilmiyorum bilmediğim birseyide yapmak istemiyorum nasıl yapacam bilemedim

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Valla hocam ben o konulara çok yabancıyım ne nasıl yapılır bilmiyorum bilmediğim birseyide yapmak istemiyorum nasıl yapacam bilemedim
Hocam telefonu kapatın sonra güç ve ses açma tuşuna basılı tutun telefon titreyene kadar mi center gibi bir şey gelecek orada sıfırlama seçeneği olacak zaten

TNTB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
11

Mi 8 lite kullanicisiyim

%100 oldu şarjdan çektin birkaç dakika kullanmaya başladıktan sonra %99 a düşmesi normal.mi8 liteda böyle.

Yalcin06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi8lite
Konular
6
%100 oldu şarjdan çektin birkaç dakika kullanmaya başladıktan sonra %99 a düşmesi normal.mi8 liteda böyle.
Yok hocam kullanmadan hemen %99 a düşüyor bu normal mi sizce.
Haktanerk hocam bunu iyi bilen birine yaptırmak daha mantıklı sanırım. Yardımınız için teşekkür ederim

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yok hocam kullanmadan hemen %99 a düşüyor bu normal mi sizce.
Haktanerk hocam bunu iyi bilen birine yaptırmak daha mantıklı sanırım. Yardımınız için teşekkür ederim
Hocam bilinecek bir şeyi yok yani gidip ayarlardan da sıfırlayabilirsiniz isterseniz telefonculara para vermeyin boşuna

Üst Alt